Aranjarea mesei

Suport central masa 22 cm - Arthur Price

XESG5033

Suport central pentru masa. Argintat, rafinat si decorat cu un design deosebit. De la Arthur Price, furnizorul casei regale a Marii Britanii.

354 lei

(cu TVA)

1 Articol

   +20 lei cost transport sau Gratuit la comenzi peste 200 lei
   Ambalare de cadou gratuita

Utilizare suport

Pentru ca este mult mai practic sa protejezi fata de masa decat sa o speli ulterior. O picatura de vin rosu alunecata de pe fundul unei sticle se vede si din satelit pe o fata de masa alba. Insa, suportul central de masa de la Arthur Price vine in ajutorul degustatorilor. Si nu numai, caci suportul poate fi folosit si pentru a pune un bol cu fructe sau cu mancare fierbinte. Diametrul de 22cm si grosimea de 0.5cm ii permit.

Daca destinatarul organizeaza mese festive rafinate, cu siguranta se va bucura de un suport central de masa elegant, gratie designului romantic. Plus ca nu este doar elegant, ci si valoros, fiind un suport de masa argintat. Iar un suport central de masa argintat poate fi folosit si ca accesoriu decorativ. Pe el se poate pune atat o vaza, cat si o bomboniera cu delicatese dulci. Sau mai multe. Deci cu atat mai util este un set suport pahare pe care il poti forma achizitionand mai multe bucati. Suporturi si delicatese nu sunt niciodata prea multe pe o masa.

Un suport central de masa este un cadou practic si original garantat de Arthur Price of England, un brand cu o istorie mai lunga de 100 de ani in domeniul accesoriilor de lux pentru masa si casa. Legat de standardele la care sunt lucrate produsele Arthur Price, este interesant de stiut ca toate tacamurile de la bordul Titanicului purtau semnatura prestigiosului brand. Mai mult, Arthur Price este Furnizor al Casei Regale a Marii Britanii din 1977.

12 alte produse din aceeasi categorie:

Products Compare.