Argint - inox

Set condimente argintat cu tavita, Arthur Price

XESG5011

Solnite si suport de sos, totul intr-un set de condimente luxos. Cu tavita inclusa in cutia de cadou carenu se lasa mai prejos. De la Arthur Price, furnizorul casei regale a Marii Britanii.

1 074 lei

(cu TVA)

2 Articole

   +20 lei cost transport sau Gratuit la comenzi peste 200 lei
   Ambalare de cadou gratuita

La fel de importanta ca sarea-n bucate este si suportul de condimente de pe masa. Caci daca nu a fost suficienta sare in mancare, e musai sa fie o solnita pe masa care sa rezolve problema. Insa cand masa e festiva, la fel trebuie sa fie si setul de solnite. Iar setul recipiente condimente de la Arthur Price aduce si valoare fiind argintat, dar si stil prin design-ul punctat. Romantic si discret.

Un set condimente complet. Care vine la pachet cu 2 solnite sofisticate, insa numai ca design, caci ca utilizare e simplu: un recipient pentru sare cu mai multe gauri si unul pentru piper, cu o singura gaura. Ambele de 12cm inaltime si cu capacel dedesubt pentru reumplere.

Folositi si sos la masa? Nicio poblema in setul de set borcane condimente e inclus si un recipient argintat in care se afla un paharel de sticla albastra. In acela se pune sosul. Iar de scos, se scoate cu o mini lingurita tot argintata, de 7cm. Si ultimul, dar nu si cel din urma elementul al setului este o tavita de 20x7cm la fel de chic si de argintata pe care sa aseze cele 3 recipiente formand un set condimente cu tavita. Asa nu-ti uimesti invitatii doar cu designul, ci si cu utilitatea setului prevazut si cu un accesoriu pe care sa aduci solnitele. Practic si elegant.

Setul pentru condimente cu tavita, argintat este un cadou practic si original garantat de Arthur Price of England, un brand cu o istorie mai lunga de 100 de ani in domeniul accesoriilor de lux pentru masa si casa. Legat de standardele la care sunt lucrate produsele Arthur Price, este interesant de stiut ca toate tacamurile de la bordul Titanicului purtau semnatura prestigiosului brand. Mai mult, Arthur Price este Furnizor al Casei Regale a Marii Britanii din 1977.

30 alte produse din aceeasi categorie:

Products Compare.