Argint - inox

Nou SET 68 TACAMURI INOX HARLEY

SET TACAMURI INOX 68 PIESE - HARLEY

Setul de tacamuri Harley este un cadou practic si original garantat de Arthur Price of England, un brand cu o istorie mai lunga de 100 de ani in domeniul accesoriilor de lux pentru articole de masa si casa. Legat de standardele la care sunt lucrate produsele Arthur Price, este interesant de stiut ca toate tacamurile de la bordul Titanicului purtau semnatura prestigiosului brand. 

1 202 lei

(cu TVA)

7 Articole

   +20 lei cost transport sau Gratuit la comenzi peste 200 lei
   Ambalare de cadou gratuita

Utilizare tacamuri

Set de 68 tacam uri din otel inoxidabil de tip 18/10 este recomandat pentru pentru uzul zilnic multumita faptului ca se curata foarte usor, dar si faptului ca este fabricat din inox cu adaos de 18% crom si 10% nichel. Iar cromul ofera o buna rezistenta in timp, in timp ce nichelul impiedica oxidarea.

Set 68 de tacamuri din inox de tip 18/10, cu manere aparte si cu model ingenios. De la Arthur Price, furnizorul Casei Regale a Marii Britanii. 

Continut Set

8 x Furculite
8 x Cutite 
8 x Lingura 
8 x Cutite Starter( Desert) 
8 x Furculite Starter( Desert) 
8 x Linguri Desert
4 x Linguri pentru Servire
16 x Lingurite

Dimensiune Cutie: 41.3 x 66.5 x 6 cm

In set gasesti cele mai uzuale 4 tipuri de tacamuri, cate 8 din fiecare, deci pentru familia extinsa: cutit usor curbat, dar cu o lama de temut, furculita cu dinti lungi perfecta si pentru paste, lingura adanca, plus lingurita, doar nu era sa uitam de desert? Le ai pe toate la un loc, intr-un singur set si sunt si usor de procurat. 

Mai mult, Arthur Price este Furnizor al Casei Regale a Marii Britanii inca din 1977.

30 alte produse din aceeasi categorie:

Products Compare.