O amintire pretioasa ca aurul merita pastrata intr-o rama foto argintata. Si nu e doar valoroasa, fiind placata cu argint, ci si frumoasa. Cu un design rafinat, ramele de fotografii argintate de la Arthur Price sunt usor de integrat in orice interior. Daca ii plac accesoriile cu model, va fi incantata de acest model cu rama mata din colectia Bead care se remarca printr-un design punctat.

Nu-ti face griji ca nu-i va incapea poza in rama, ele sunt concepute in conformitate cu standardul de dimensiuni al fotografiilor. Acest model este o rama rama foto de 13x18 cm, o rama de dimensiuni medii potrivita atat pe un birou, cat si pe biblioteca. Si apropo de verso, te vei bucura sa descoperi ca si partea din spate este la fel de aspectuoasa, fiind imbracata in catifea.

Poza landscape sau portret? Si si! Deoarece rama foto are un picior versatil care iti permite sa o asezi in ambele pozitii.

Insa, toate aceste avantaje NU inseamna si un cost mare. Dimpotriva, aceasta rama foto argintata are un pret foarte accesibil. Mai accesibil decat in marile magazine. Astfel ca daca doresti un cadou mai consistent poti oferi chiar 3 rame foto argintate de dimensiuni diferite din colectia Bead. Perfect, mai ales daca ai in vedere un cadou de casa noua  sau un cadou de nunta, mai ales ca orice ex-mireasa vrea prin casa poze de la nunta. Insa, o rama foto Arthur Price  este si o idee buna de cadou de onomastica  sau drept cadou business  mai ales avand in vedere ca vine intr-o cutie de cadou eleganta si branduita.

O rama foto argintata este un cadou practic si original garantat de Arthur Price of England, un brand cu o istorie mai lunga de 100 de ani in domeniul accesoriilor de lux pentru masa si casa. Legat de standardele la care sunt lucrate produsele Arthur Price, este interesant de stiut ca toate tacamurile de la bordul Titanicului purtau semnatura prestigiosului brand. Mai mult, Arthur Price este Furnizor al Casei Regale a Marii Britanii din 1977.

9205
4 Produse

Fisa tehnica

Utilizare
rame

16 alte produse in aceeasi categorie:

Browse the collection of our category products.