De ce tacamuri Kings? Pentru ca meriti sa servesti masa cu un set de tacamuri de lux, regale. Da, regale caci  Arthur Price este furnizorul Casei Regale a Marii Britanii. Deci accesoriile de masa ideale pentru ocazii speciale: pentru uz intern sau poti oferi un set tacamuri cadou de nunta, la aniversarea casatoriei sau cadou de casa noua.

Iar cum ocaziile special cer si calitati speciale, setul de tacamuri pentru 6 persoane Kings te va surprinde cu designul floral-regal si coada invalurata. Ceva ce nu vezi peste tot. Si nu doar designul il face sa fie un set tacamuri deosebite, ci si stralucirea care nu piere nici daca le cureti in masina de spalat vase. Sa nu-ti faci griji. Nici pentru aspect, nici pentru calitate. Acest set de tacamuri inox 6 persoaneerealizat din otel inoxidabil de tip 18/10 de gabarit superior, ceea ce inseamna ca este mult mai greu si mai rezistent decat un set de tacamuri inox obisnuit.Deci nicio sansa sa le indoi cand tai friptura.

Un set de tacamuri din otel inoxidabil de tip 18/10 este cel mai recomandat pentru pentru uzul frecvent si multumita faptului ca se curata foarte usor, dar si faptului ca este fabricat din inox cu adaos de 18% crom si 10% nichel. Iar cromul ofera o buna rezistenta in timp, in timp ce nichelul impiedica oxidarea.

In setul Kings gasesti cele mai uzuale tipuri de tacamuri, cate 6 din fiecare, deci pentru familia extinsa: cutit usor curbat, dar cu o lama de temut, furculita cu dinti lungi perfecta si pentru paste, lingura adanca, plus lingurita, doar nu era sa uitam de desert? Le ai pe toate la un loc, intr-un singur set si sunt si usor de procurat. Acum gasesti seturi tacamuri inox online pe lucasa.ro.

Daca destinatarul este pretentios, setul de tacamuri inox calitate Kings se va ridica la inaltimea asteptarilor sale. Vorbim despre un set tacamuri originale care au gravate pe fiecare piesa in parte brandul Arthur Price si tipul de otel din care este fabricat. Iar ca sa nu existe nicio indoiala, te vei bucura sa afli ca tacamurile Arthur Price vin cu garantie de 50 de ani.

Setul de tacamuri Kings esteun cadou practic si original garantat de Arthur Price of England, un brand cu o istorie mai lunga de 100 de ani in domeniul accesoriilor de lux pentru masa si casa. Legat de standardele la care sunt lucrate produsele Arthur Price, este interesant de stiut ca toate tacamurile de la bordul Titanicului purtau semnatura prestigiosului brand. Mai mult, Arthur Price este Furnizor al Casei Regale a Marii Britanii din 1977.

ZKIS2412
8 Produse

Fisa tehnica

Utilizare
tacamuri

16 alte produse in aceeasi categorie:

Browse the collection of our category products.