Arthur Price

BRELOC ARGINTAT GOLF, ARTHUR PRICE

7120

O crosa de golf in miniatura. Dichisita si argintata, ca un breloc prezentata. De la Arthur Price, furnizorul casei regale a Marii Britanii.

98 lei

(cu TVA)

Produsul nu este in stoc! Ajunge in 30 de zile!

   +20 lei cost transport sau Gratuit la comenzi peste 200 lei
   Ambalare de cadou gratuita

Daca domnului ii place golful, va fi amuzat de brelocul argintat in forma de crosa de golf. Si nu este doar valoros, argintat fiind, ci si inedit, frumos. In forma de mini crosa de golf, brelocul ineditde la Arthur Price are inclusiv capul crosei descris in cele mai mici detalii, de la forma la liniile fine de pe laterale.

Nu-si gaseste cheile dimineata? Ofera-i cadou de onomastica sau cadou de Ziua Indragostitilor un acesoriu de chei din categoria brelocuri amuzante. Daca il agata de chei ii cresc sansele sa le depisteze mai repede.

Nu atarna greu si nici nu se vede in buzunar. Mic, discret si elegant ca orice alte brelocuri pentru barbati, mini crosa de golf este usoara si de mici dimensiuni. Masoara numai 4 cm (fara inel) caci barbatilor nu le place sa poarte un amalgam de brelocuri care sa cantareasca mai mult decat servieta.

Brelocul argintat in forma de crosa de golf este un cadou practic si original garantat de Arthur Price of England, un brand cu o istorie mai lunga de 100 de ani in domeniul accesoriilor de lux pentru masa si casa. Legat de standardele la care sunt lucrate produsele Arthur Price, este interesant de stiut ca toate tacamurile de la bordul Titanicului purtau semnatura prestigiosului brand. Mai mult, Arthur Price este Furnizor al Casei Regale a Marii Britanii din 1977.

30 alte produse din aceeasi categorie:

Products Compare.