Arthur Price

SET 4 BUC SUPORT PAHARE ARGINTAT, 9 CM - ARTHUR PRICE

XESG5031

Suport de pahare pentru masa. Sau suport de sticle. Rotund, rafinat si decorat cu un design deosebit. De la Arthur Price, furnizorul casei regale a Marii Britanii.

Diametru= 9 cm

640 lei

(cu TVA)

2 Articole

   +20 lei cost transport sau Gratuit la comenzi peste 200 lei
   Ambalare de cadou gratuita

Utilizare suport

Pentru ca este mult mai practic sa protejezi fata de masa decat sa o speli ulterior. O picatura de vin rosu alunecata de pe fundul unui pahar se vede si din satelit pe o fata de masa alba. Insa, suportul de pahare sau sticle de la Arthur Price vine in ajutorul degustatorilor. Si nu numai, caci suportul de sticle poate fi folosit si pentru a pune un ibric fierbinte. Diametrul de 9 cm si grosimea de 0.3cm ii permit.

Daca destinatarul organizeaza mese festive rafinate, cu siguranta se va bucura de un suport de sticle elegant, gratie designului romantic. Plus ca nu este doar elegant, ci si valoros, fiind un suport de sticle argintat. Iar un suport de pahare argintat poate fi folosit si ca accesoriu decorativ. Pe el se poate pune atat o vaza, cat si o bomboniera cu delicatese dulci. Sau mai multe. Deci cu atat mai util este un set suport pahare. Suporturi si delicatese nu sunt niciodata prea multe pe o masa. Suportul se vinde la bucata, deci lejer iti poti achizitiona 2-3-4, cate ai nevoie.

Un suport de pahare este un cadou practic si original garantat de Arthur Price of England, un brand cu o istorie mai lunga de 100 de ani in domeniul accesoriilor de lux pentru masa si casa. Legat de standardele la care sunt lucrate produsele Arthur Price, este interesant de stiut ca toate tacamurile de la bordul Titanicului purtau semnatura prestigiosului brand. Mai mult, Arthur Price este Furnizor al Casei Regale a Marii Britanii din 1977.

30 alte produse din aceeasi categorie:

Products Compare.