Pentru ca este mult mai practic sa protejezi fata de masa decat sa o speli ulterior. O picatura de vin rosu alunecata de pe fundul unui pahar se vede si din satelit pe o fata de masa alba. Insa, suportul de pahare sau sticle de la Arthur Price vine in ajutorul degustatorilor. Si nu numai, caci suportul de sticle poate fi folosit si pentru a pune un ibric fierbinte. Diametrul de 9 cm si grosimea de 0.3cm ii permit.

Daca destinatarul organizeaza mese festive rafinate, cu siguranta se va bucura de un suport de sticle elegant, gratie designului romantic. Plus ca nu este doar elegant, ci si valoros, fiind un suport de sticle argintat. Iar un suport de pahare argintat poate fi folosit si ca accesoriu decorativ. Pe el se poate pune atat o vaza, cat si o bomboniera cu delicatese dulci. Sau mai multe. Deci cu atat mai util este un set suport pahare. Suporturi si delicatese nu sunt niciodata prea multe pe o masa. Suportul se vinde la bucata, deci lejer iti poti achizitiona 2-3-4, cate ai nevoie.

Un suport de pahare este un cadou practic si original garantat de Arthur Price of England, un brand cu o istorie mai lunga de 100 de ani in domeniul accesoriilor de lux pentru masa si casa. Legat de standardele la care sunt lucrate produsele Arthur Price, este interesant de stiut ca toate tacamurile de la bordul Titanicului purtau semnatura prestigiosului brand. Mai mult, Arthur Price este Furnizor al Casei Regale a Marii Britanii din 1977.

XESG5031
2 Produse

Fisa tehnica

Utilizare
suport

16 alte produse in aceeasi categorie:

Browse the collection of our category products.