Casa de vis: De ce merita sa investesti in cuverturi de pat Designers Guild

De ce merita sa investesti in cuverturi de pat Designers Guild? Cel mai simplu raspuns este chiar titlul acestui articol: pentru a avea o casa de vis. Dar, de fapt, sunt multe de spus despre acest subiect. In primul rand, “casa de vis” despre care vorbim este locul in care te simti cu adevarat confortabil si care iti da intotdeauna o stare de bine. Atunci cand ajungi in fata usii, incepi deja sa zambesti stiind ca, odata ce ai trecut pragul, grijile si problemele tale raman afara, iar inauntru te asteapta doar liniste si relaxare. Casa de vis este oaza in care te retragi dupa o zi lunga de munca si iti reincarci bateriile pentru  urmatoarea, dar si locul in care iti inviti familia si prietenii dragi pentru a petrece impreuna momente speciale.

Pentru ca locuinta ta sa se transforme intr-o astfel de casa de vis, are nevoie de cateva accesorii al caror scop este sa faca locul mai primitor si mai confortabil, si sa te ajute sa te relaxezi. De exemplu, chiar la intrare poti aseza un covor moale pe care sa pasesti imediat dupa ce te descalti. Nimic nu se compara cu acea senzatie dupa ce ai purtat o zi intrega pantofi office. Iar pentru a completa atmosfera relaxanta, amplaseaza tot in holul de la intrare un difuzor cu uleiuri esentiale de lavanda sau iasomie. Si lumina contribuie enorm la atmosfera din casa ta, asa ca este recomandat sa optezi pentru mai multe corpuri de iluminat mici in defavoarea clasicului candelabru. Pune in aceste corpuri becuri cu lumina calda.

In camera de zi, acolo unde iti petreci timpul si cand esti singur, dar si cand ai musafiri, foloseste perne decorative pe canapele si fotolii. Acestea nu doar ca sunt o pata de culoare bine-venita in incapere, dar fac mobilierul si mai confortabil. Pentru un plus de confort, e bine de stiut ca o cuvertura de pat Designers Guild poate functiona si ca patura pentru serile mai racoroase, sau pur si simplu pentru a schimba culoarea unei canapele in functie de dispozitia ta. Tot aici poti pune cateva ghivece cu plante pentru a improspata atmosfera, iar in anotimpurile calde asigura-te ca ai mereu un buchet colorat de flori intr-o vaza. Un alt truc la care poti apela este folosirea unor perdele sau draperii in culori calde, pentru o lumina naturala deosebita.

Si, evident, nu trebuie sa ignori dormitorul. Aceste este locul in care ai nevoie de cel mai mult confort, deoarece aici te odihnesti cu adevarat. Alege sa dormi in asternuturi din bumbac, pentru ca acestea sunt cele mai moi si primitoare. Aseaza pe noptiera o mica lampa, asa incat sa poti citi cateva pagini din cartea ta preferata inainte de culcare, si asigura-te ca draperiile nu lasa deloc lumina sa treaca. Cel mai odihnitor somn e cel intr-o incapere complet intunecata. Foloseste o cuvertura de pat Designers Guild cu ajutorul careia e mult mai usor sa ii dai acestuia un aspect ingrijit si aranjat, asa incat sa fie o adevarata invitatie la odihna atunci cand intri in dormitor.

Cuverturile de pat Designers Guild sunt realizate din cele mai bune materiale si iti poti alege culoarea preferata chiar acum din magazinul nostru.