Cele mai frumoase cadouri de lux pentru sarbatori

Daca simti ca nu mai ai nici timp si nici idei pentru cadourile de Craciun, venim in intampinarea ta cu o lista cu cele mai frumoase cadouri de lux pe care le poti alege atat pentru membrii familiei, cat si pentru prieteni sau colegii de la birou. Sezonul cadourilor este cel mai asteptat sezon de catre toata lumea, iar pregatirile pentru sarbatori incep inca din lunile octombrie si noiembrie.

Daca amani lista de cadouri pe ultima suta de metri, sa stii ca in magazinul nostru online gasesti mereu produse de lux, la orice ora. Le poti comanda foarte simplu si nu e nevoie sa te deplasezi de acasa, deoarece magazinul nostru online este deschis non-stop. Pe langa avantajul comandarii produselor preferate din confortul propriei locuinte, livrarea va fi facuta la adresa la care iti doresti tu.

Ce cadouri de lux poti sa oferi?

Set de 24 de tacamuri de inox, Kings – este cadoul perfect pentru membrii familiei, pentru prietenii care s-au mutat recent in casa noua, dar si pentru persoanele mai pretentioase. Aceste seturi de tacamuri sunt sub semnatura Arthur Price, furnizorul Casei Regale a Marii Britanii. Tacamurile au un design floral-regal si coada invalurata. Aceste tacamuri reusesc sa transforme fiecare masa intr-una cu un aer cu adevarat regal. Organizarea mesei cu astfel de tacamuri va crea o atmosfera placuta, de sarbatoare. Femeile apreciaza in mod special aceste cadouri, asa ca poti alege sa oferi acest set mamei, surorii, prietenelor sau colegelor de la birou.

 

Rame foto argintate – un cadou special pentru pastrarea amintirilor. Cu un design rafinat, ramele de fotografii argintate de la Arthur Price sunt usor de integrat in orice interior si sunt apreciate de fiecare destinatar al cadoului tau. Daca persoanei careia urmeaza sa ii oferi cadoul ii plac accesoriile cu model, va fi incantat de aceasta rama mata din colectia Weston care se remarca printr-un design de tip frunza stilizata. Ramele foto sunt foarte versatile si se pot utiliza atat pentru pozele de tip portret, cat si pentru cele landscape. Dispun de un picior care permite asezarea ramei atat pe verticala, cat si pe orizontala. Alege una dintre ramele noastre si fii sigur ca vei surprinde placut cu cadoul tau.

 

Incaltator de bronz cu bufnita – cadoul ideal pentru orice casa. Poti sa iti surprinzi prietenii alegand un astfel de accesoriu sau poti sa iti faci singur un cadou. Confectionat manual din bronz, incaltatorul este foarte rezistent si se integreaza perfect in orice locuinta sau birou. Drept urmare, este cadoul perfect pentru oricine!

 

Cutit din bronz cu bufnita pentru scrisori – acest cadou se preteaza pentru persoanele din lumea business, care primesc corespondenta foarte des. Este un produs de lux care se integreaza perfect in orice birou. Utilizarea lui este foarte simpla si ofera o taiere perfecta a plicurilor, fara sa altereze continutul.

 

Sfesnice de bronz – idea perfecta pentru orice casa, chiar si pentru casa ta. Sfesnicul a fost folosit de-a lungul timpului, atat pentru a lumina incaperea, cat si pentru a completa camerele cu aspectul elegant al acestuia. Setul format din doua sfesnice din bronz, lucrate manual de catre mesterii spanioli ai companiei Virtus Spain, poate fi cadoul ideal pentru cei dragi sau pentru propria casa. Daca iti doresti sa oferi un cadou complet, achizitioneaza si doua lumanari pentru ca sfesnicul sa poata fi utilizat chiar dupa deschiderea cadoului. Un sfesnic pus pe masa de sarbatori va crea o atmosfera linistitoare si primitoare.   

In acest an, alege sa oferi cadouri dintr-o gama de lux. Incepe prin a face lista cu persoanele carora doresti sa le faci un cadou, iar in functie de aceste persoane, alege cadoul potrivit din magazinul nostru online.

Magazinul online Lucasa este alaturi de tine atunci cand iti doresti sa oferi cele mai frumoase cadouri de lux si sa surprinzi placut!