Livrare

 • Livrarea produselor comandate pe site-ul lucasa.ro se realizeaza prin intermediul firmei de curierat Urgent Curier, costul transportului fiind specificat in momentul efectuarii comenzii.
 • Pentru comenzi ce depasesc suma totala de 400 Ron livrarea se va efectua gratuit.
 • Livrare in 1-2 zile lucratoare pentru produsele existente in in stoc.
 • Produsele care nu sunt pe stoc vor fi livrate in maxim 30 de zile calendaristice.

Retur

 • In conformitate cu prevederile OG 130/2000, modificata prin Legea 51/2003 "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului".
 • Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de curierat rapid cu care s-a facut expedierea.
 • lucasa.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.
 • Prevederile prezentei legi nu sunt aplicabile si lucasa.ro isi rezerva dreptul sa refuze denuntarea unilaterala a contractului de catre consumator daca produsul nu se afla in aceeasi stare in care a fost receptionat (ambalaj sigilat, produs nou 100% respectiv nefolosit, in stare perfecta de functionare, fara modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.).
 • Aceste conditii au valoarea de contract intre parti si sunt acceptate ca atare din momentul in care clientul efectueaza plata produsului si semneaza de primire, aceasta plata si semnare de primire a produsului considerandu-se acceptarea conditiilor de vanzare si a contractului intre parti, indiferent daca exista o comanda scrisa sau nu trimisa de clientul parte in contract.
 • lucasa.ro isi rezerva dreptul sa refuze denuntarea unilaterala a contractului de catre consumator daca produsul nu se afla in aceeasi stare in care a fost receptionat (ambalaj sigilat, fara modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.).
 • Prevederile prezentei legi nu sunt aplicabile in cazul comenzilor speciale (importuri speciale) in care clientul plateste avans integral sau partial pentru produsele comandate, iar acestea (produsele) sunt importate special pentru clientul in cauza, la dorinta, indicatiile si comanda ferma a acestuia. In cazul in care clientul doreste returnarea produsului sau renuntarea la acel import special, solicitand returnarea avansului platit deja (avans integral), acesta (clientul) isi asuma plata integrala a acelui produs catre lucasa.ro, sub forma de daune - interese.
 • Aceste conditii au valoarea de contract intre parti si sunt acceptate ca atare din momentul in care clientul efectueaza plata avansului, aceasta plata considerandu-se acceptarea conditiilor de vanzare si a contractului intre parti, indiferent daca exista o comanda scrisa sau nu trimisa de clientul parte in contract.
 • Compania lucasa.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara nici o notificare. Informatiile furnizate catre lucasa.ro sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse, efectuarea comenzilor online, conform legilor in vigoare.