Produse

Tava argintata cu manere

XESG5045

Realizata in totalitate manual, aceasta tava placata cu argint fin, arata pasiunea celor implicati in procesul de creatie. Motivele atent sculptate, au rolul nu doar de infrumusetare decorativa, cat si pentru o mai buna stabilitate a obiectelor ce sunt transportate pe aceasta tava atat de delicata. Produsul vine  prezentat intr-o superba cutie pentru cadou marca Arthur Price of England.  

 

2 468 lei

(cu TVA)

1 Articol

   +20 lei cost transport sau Gratuit la comenzi peste 200 lei
   Ambalare de cadou gratuita

In urma cu mai bine de 100 de ani, in orasul englez Birmingham, se infiinta prima fabrica Arthur Price of England, cu un numar de doar doisprezece angajati.

Multi dintre noi cunosc istoria si legenda faimosului vapor Titanic, dar putini cunosc faptul ca toate tacamurile de la bordul acestuia, erau marca Arthur Price of England.

In anul 1977, Arthur Price of England primeste statutul de Furnizor al Casei Regale a Marii Britanii, prin decret Regal semnat de Majestatea Sa, Regina Elisabeth II.

"Pasiunea pentru inovatie ce l-a inspirat pe strabunicul meu sa puna bazele Arthur Price acum mai bine de 100 de ani, continua prin traditia  familiei de a pretui calitatea si design-ul, dar mai ales pasiunea pentru realizarea obiectelor manual. Afla mai multe despre  trecutul, prezentul si viitorul pe care dorim sa il transmitem urmatoarelor generatii".                                        

Simon Price- CEO Arthur Price of England.

30 alte produse din aceeasi categorie:

1 352 lei 1 590 lei
3 868 lei 4 550 lei

Products Compare.