Acest set format din ceas si 2 sfesnice din bronz masiv, lucrat manual de catre mesterii spanioli ai companiei Virtus Spain, poate fi cadoul ideal pentru cei dragi.

Primul ceas cunoscut in istorie a fost obeliscul. Acesta a fost inventat in Egiptul Antic. Obeliscul folosea lumina soarelui si umbra pentru a putea arata in ce moment al zilei se aflau.

Dimensiune: 44 x 21 cm

Sfesnicul a fost folosit de-a lungul timpului, atat pentru a lumina incaperea, dar si pentru aspectul elegant al acestuia. Set 2 sfesnice.

Dimensiune: 35 x 24 cm

Compania producatoare de bronzuri handmade Virtus Spain, a fost infiintata in anul 1945, ca o mica afacere de familie. Datorita unei cereri din ce in ce mai mare din partea hotelurilor si a clientilor din intreaga lume, compania spaniola a cunoscut o rapida transformare dintr-un producator  local, intr-un furnizor mondial.

Din punct de vedere al design-ului Virtus Spain, imbratiseaza stilul regelui  francez Ludovic al XV.

Daca stilul lui Lodovic al XIV-lea a fost creat pentru glorificarea Regelui Soare prin linii puternic accentuate si forme masculine bine definite, stranepotul acestuia, Ludovic al XV, avea sa schimbe acest stil prin forme si motive romantice, senzuale, cu inspiratii puternice din stilul Rococo, in care rolul principal era frumusetea si gingasia feminina

5136/4052
1 Obiect

16 alte produse in aceeasi categorie:

Browse the collection of our category products.