Produse

DESFĂCĂTOR PENTRU STICLE DIN BRONZ - VIRTUS

1815

Util, dar si luxos, un desfacator din bronz pentru sticle. Si momente speciale.

130 lei

(cu TVA)

8 Articole

   +20 lei cost transport sau Gratuit la comenzi peste 200 lei
   Ambalare de cadou gratuita

De ce sa i-l cumperi? Pentru ca decat sa desfaca sticla de bere lovind-o de masa si sa o zgarie, mai bine apeleaza la un desfacator de sticle. Simplu si elegant. Si ca gest, dar si ca design. Acest desfacator de sticle de bere vine cu un design inedit, in forma de bufnita, tocmai ca sa nu se mai imbufneze ca nu are cu ce sa-si deschida berea preferata. In plus este lucrat manual de artistii de la Virtus Bronze, in Spania, deci un cadou handmade care-si va gasi locul in orice bucatarie, dar si in sertarul de la birou al oricarui barbat.

Nu trebuie sa-ti faci griji ca s-ar putea indoi. Si nici ca in timp isi va schimba culoarea. Lucrat 100% din bronz tratat cu substante speciale, desfacatorul poate fi folosit si pentru cele mai indaratnice capace de bere.

Un cadou practic, dar si stilat, desfacatorul de bere este un produs garantat de Virtus Bronze, compania spaniola renumita la nivel international pentru accesorii decorative si practice lucrate manual din bronz in stilul regelui Ludovic al XV caracterizat de forme si motive romantice, senzuale, cu inspiratii puternice din stilul Rococo.

30 alte produse din aceeasi categorie:

1 352 lei 1 590 lei

Products Compare.