Set 6 Pahare cristal Bohemia, Vin rosu, Alexandra - 350 ml
  • Sale!
  • -25%

De ce ai alege sa-ti bei vinul dintr-un pahar din cristal de Bohemia? Poate din acelasi motiv pentru care si vinul il alegi cu un ochi critic. Si la cristalul de Bohemia, ca si la vin, detaliile fac diferenta. Culoarea te ajuta sa deosebesti cristalul de sticla obisnuita. Si ia aminte: cristalul de Bohemia nu este nici galbui, nici verzui, ci perfect transparent. Doar asa claritatea este la cel mai inalt nivel. Iar in cazul cristalului de Bohemia, omogenitatea interioara a compozitului isi spune cuvantul.

Iar pentru ca vinul nu se bea cu taraita, iti recomandam pahare din cristal pentru vin rosu de capacitate mare cum sunt paharele din cristal pentru vin din setul Alexandra de 350 ml, armonios proportionata intr-un pahar cu inaltimea de 23 centimetri. In plus, in paharele din cristal de Bohemia pentru vin rosu e mai usor de turnat bautura lui Bachus  gratie gurii late de 9.5 cm.

Si nu este doar un pahar cuprinzator, ci si stralucitor. Cristalul de Bohemia se lauda cu cea mai intensa refractie a luminii. Cu cat fatetele sunt finisate mai atent, cu atat cristalul straluceste mai tare. Insa meritele ii revin si compozitiei. Desi are la baza tot siliciul, ca si sticla, cristalul contine oxid de plumb care ii confera mai multa flexibilitate in prelucrare. Doar multumita acestei proprietati s-au putut obtine modelele spectaculoase care au consacrat brandul originar din Cehia.

Iar cum aceste pahare de cristal pentru vin rosu sunt memorabile, sunt cadoul ideal pentru o ocazie la fel de importanta. Fie ca le oferiti cadou de nunta pentru miri sau nasi, cadou de casa noua sau cadou la aniversarea casatoriei, un set pahare de vin din cristal Bohemia le va reaminti mereu de gestul tau atent.

Paharele pentru vin rosu din cristal de Bohemia sunt un cadou versatil care pot fi daruite atat unei femei, cat si unui barbat sau unui cuplu cadou de Craciun sau cadou de Paste. De ce? Pentru ca vorbim de un cristal de exceptie, un cristal cu traditie si standarde de calitate atat de cunoscute la nivel international, incat atunci cand spui cristal de Bohemia, spui valoare. E interesant de stiut ca de cand a fost descoperit, in anii 1600,  tehnica de prelucrare nu s-a schimbat, in schimb s-a tot perfectionat. Astfel maestrii sticlari si-au desavarsit arta lasandu-ne o mostenire care acum desemneaza notiunea de lux si eleganta in materie de pahare. 

1SD70/0/00000/350

16 alte produse in aceeasi categorie:

Descopera colectia