Sticla WHISKY cristal Bohemia, Safari 800 ml
  • La reducere!

De ce ai alege sa tii whisky-ul intr-o sticla din cristal de Bohemia? Poate din acelasi motiv pentru care si bautura o alegi cu un ochi critic. Si la cristalul de Bohemia, ca si la whisky, detaliile fac diferenta. Culoarea te ajuta sa deosebesti cristalul de sticla obisnuita. Si ia aminte: cristalul de Bohemia nu este nici galbui, nici verzui, ci perfect transparent. Doar asa claritatea este la cel mai inalt nivel. Iar in cazul cristalului de Bohemia, omogenitatea interioara a compozitului isi spune cuvantul.

Iar pentru ca whisky-ul nu se tine in bidon, iti recomandam o sticla din cristal pentru whisky de capacitate potrivita, de 800 ml, cum este sticla pentru whisky din cristal din colectia Safari, capacitate armonios proportionata intr-o sticla cu inaltimea de 29 centimetri. In plus, din sticla din cristal de Bohemia pentru whisky e mai usor de turnat bautura ata cat trebuie gratie gatului lung si ingust. 

Si nu este doar o sticla cuprinzatoare, ci si stralucitoare. Cristalul de Bohemia se lauda cu cea mai intensa refractie a luminii. Cu cat fatetele sunt finisate mai atent, cu atat cristalul straluceste mai tare. Insa meritele ii revin si compozitiei. Desi are la baza tot siliciul, ca si sticla, cristalul contine oxid de plumb care ii confera mai multa flexibilitate in prelucrare. Doar multumita acestei proprietati s-au putut obtine modelele spectaculoase care au consacrat brandul originar din Cehia.

Iar cum aceasta sticla din cristal pentru whisky este memorabila, este si cadoul ideal pentru o ocazie la fel de importanta. Fie ca il oferiti cadou de casa noua, cadou pentru onomastica sau cadou pentru o zi de nastere, o sticla pentru whisky din cristal Bohemia ii va reaminti mereu de gestul tau atent.  

Sticla pentru whisky din cristal de Bohemia este un cadou versatil care poate fi daruit atat unui barbat cu care ai o relatie apropiata, cat si unui sef. Sau nasului. De ce? Pentru ca vorbim de un cristal de exceptie, un cristal cu traditie si standarde de calitate atat de cunoscute la nivel international, incat atunci cand spui cristal de Bohemia, spui valoare. E interesant de stiut ca de cand a fost descoperit, in anii 1600,  tehnica de prelucrare nu s-a schimbat, in schimb s-a tot perfectionat. Astfel maestrii sticlari si-au desavarsit arta lasandu-ne o mostenire care acum desemneaza notiunea de lux si eleganta in materie de pahare.

sticlasafari800
4 Produse

16 alte produse in aceeasi categorie:

Browse the collection of our category products.