Statueta bronz, Cerb - Virtus
  • -30%

Un cadou potrivit atunci cand sarbatoritului nu-I lipseste nimic. Si mai mult, atunci cand casa lui este decorata intr-un stil cu care sa se asorteze.

Insa, statueta de bronzCerb nu este doar un cadou aspectuos, ci si valoros fiind realizata din bronz masiv, un material destul de scump. Iar cu cat este mai grea statueta,cu atat este si mai valoroasa. Deci statuta Cerb care cantareste mai mult de 4kg si masoara 22 cm inaltime,este cu adevarat un cadou consistent.

Nu-ti face griji ca oxideaza. Toate produsele marca Virtus 1945 sunt tratate cu o substanta speciala care previne inverzirea. Singura tenta alta decat auriul bronzului este vopseaua albastra folosit de artistii spanioli pentru a da originalitate si profunzime. Statueta a luat forma extrem de realista a unui cap de Cerb pana in cele mai mici detalii, de la ochi, gura, coarne, urechi si textura firului de par. Lucrata cu migala si perfectionism, statueta Cerb intra cu gratie in categoria bibelouri bronz.

Statuetele Cerb sunt si decoratiuni casa, dar si un autoportret inedit. Daca vrei sa oferi un cadou care sa vorbeasca despre destinatar si pasiunile lui, ii poti oferi Cerbul care se potriveste unui spirit luptator, unui tip impunator sau pasionatului de vanatoare care poate adauga pe perete si un cap de cerb lucrat in Spania.

Statueta bronz cadouri, o alegere inspirata, dar nu si exagerata ca pret. Cautand statueta bronz online veti  gasi la Lucasa o statueta bronz la un pret justificat din punct de vedere calitate-pret. In plus Lucasa iti ofera posibilitatea de a-ti aduce statuete bronz la comanda.

Un cadou practic, dar si stilat, decoratiuni casa vintage Cerb sunt produse garantate de Virtus 1945, compania spaniola renumita la nivel international pentru accesorii decorative si practice lucrate manual din bronz in stilul regelui Ludovic al XV caracterizat de forme si motive romantice, senzuale, cu inspiratii puternice din stilul Rococo.

1199

16 alte produse in aceeasi categorie:

Browse the collection of our category products.