Produse

SUPORT INELE, ROUGE - STACKERS

73602

Un maxi suport inele pentru o maxi colectie. Captusit cu cafea. Rosie ca focul.

55 lei

(cu TVA)

Produsul nu este in stoc! Ajunge in 30 de zile!

   +20 lei cost transport sau Gratuit la comenzi peste 200 lei
   Ambalare de cadou gratuita

Pentru ca nu mai vrei sa sapi dupa inelul preferat prin cutia de bijuterii. Sau sa-ti sapi in memorie ca sa-ti amintesti pe unde l-ai lasat. Suportul de inele de la Stackers este o solutie la indemana pentru cele a caror colectie de inele ajunge pentru un bloc intreg caci dimensiunile de 7x16x3 si cele 10 compartimentari in care incap circa 30 de inele.

Suportul pentru inele de un rosu pasional este un cadou util pe care il vor aprecia atat domnisoarele de ziua de nastere, cat si doamnele de 8 Martie sau de ziua onomastica. Siil poti oferi fie singur, ca sa si-l tine mereu la indemana pe birou sau impreuna cu o caseta de bijuterii Rouge, Stackers daca vrei sa oferi un cadou mai consistent. Suportul inele incape atat in caseta Maxi Stackers, cat si in caseta mini Stackers, in nivelul dedicat bijuteriilor voluminoase.

Nu-ti face griji nici pentru rezistenta. Fabricata din materiale de cea mai buna calitate, acest suport pentru inele din piele ecologica este un armasar de cursa lunga. Inclusiv interiorul captusit cu catifea asortata cu exteriorul, suportul iti protejeaza accesoriile si in interior, ci nu doar prin carcasa solida.

Suportul de inele este un cadou practic si original garantat de Stackers, brandul de origine britanica care a revolutionat cutiile de accesorii, atat pentru doamne cat si pentru barbati. Cum? Prin nivelurile interschimbabile, flexibilitate in manevrare, compartimentare adaptata necesitatilor moderne si designul trendy. Si asta nu e tot! Pentru ca o caseta Stackers sa se potriveasca oricarei femei, Stackers a scos casetele de bijuterii in toate culorile si dimensiunile posibile. Pentru ca gusturile, si proportiile unei colectii de bijuterii, nu se discuta.

30 alte produse din aceeasi categorie:

1 352 lei 1 590 lei
3 868 lei 4 550 lei

Products Compare.