Pentru ca niciodata nu a fost amuzant sa-ti cauti bijuteriile printre hainele din valiza. Iar cum de la eleganta nu se face rabat nici in vacanta, o caseta de bijuterii de calatoriieste cruciala pentru o femeie pentru care detaliile fac diferenta. In plus este si  cadoul ideal pentru zi de nastere, de onomastica sau de Ziua Indragostitilor caci o cutie de bijuterii online se gaseste usor si se comanda rapid. Acum si de la lucasa.ro, magazin de cadouri, dar si magazin de cutii de bijuterii.

Din categoria de cutii de bijuterii moderne, aceste modele de cutii de bijuterii acum sunt suport de accesorii pentru masa, iar in secunda urmatoare, un mic seif pentru giuvaerele tale pe care sa-l poti pune linistita in valiza. Gratie unei balamale flexibile, aceasta caseta de bijuterii poate sta perfect intinsa si sa ocupe 18cm, sau ghemuita si sa-ti ocupe in valiza 9x12x7cm. Suficient de mult incat sa nu-ti fure din spatiul pentru pantofi, dar suficient de mare incat sa poti pune in ea strictul necesar pentru vacanta.

Cum e compartimentata aceasta cutie de bijuterii Stackers? In doua jumatati, una pentru lantisoare si bratari, acoperita cu o clapeta, ca nu ti se amestece cu cele din jumatatea cealalta atunci cand o inchizi. Iar in partea cealalata vei gasi 4 spatii pentru cercei, inele si panadantivele preferate.

Nu-ti face griji nici pentru rezistenta. Fabricata din materiale de cea mai buna calitate, aceasta cutie de bijuterii piele ecologica este un armasar de cursa lunga. Construita special pentru calatorii, caseta dispune de incuietoare cu capsa. Deci bijuteriile tale sunt in siguranta chiar si in vacanta.

Iar daca exteriorul cream te-a cucerit, interiorul iti va da lovitura de gratie. Captusita cu catifea asortata cu exteriorul, cutia de bijuterii iti protejeaza bijuteriile si in interior, ci nu doar prin carcasa solida.

Iar vestea buna e ca toate aceste beneficii nu o transforma intr-o cutie cutie de bijuterii cu un pret astronomic, ci dimpotriva. Caseta Stackers intra in categoria de cutii bijuterii ieftine, accesibile.

Caseta de bijuterii este un cadou practic si original garantat de Stackers, brandul de origine britanica care a revolutionat cutiile de accesorii, atat pentru doamne cat si pentru barbati. Cum? Prin nivelurile interschimbabile, flexibilitate in manevrare, compartimentare adaptata necesitatilor moderne si designul trendy. Si asta nu e tot! Pentru ca o caseta Stackers sa se potriveasca oricarei femei, Stackers a scos casetele de bijuterii in toate culorile si dimensiunile posibile. Pentru ca gusturile, si proportiile unei colectii de bijuterii, nu se discuta.

73131

16 alte produse in aceeasi categorie:

Descopera colectia