Lampe Berger

Istambul Delights 500 ml

115123

O compozitie uimitoare care celebreaza dulciurile traditionale turcesti. Combinarea notelor de portocal, vanilie si mirosul zaharului topit, transforma acest parfum de camera intr-un adevarat festin olfactiv.

In Romania, Lampe Berger Paris este prezenta exclusiv  prin intermediul magazinelor Lucasa.

70 lei

(cu TVA)

Produsul nu este in stoc! Ajunge in 30 de zile!

   +20 lei cost transport sau Gratuit la comenzi peste 200 lei
   Ambalare de cadou gratuita

Povestea Lampe Berger Paris, incepe in anul 1898. Ca raspuns la preocuparea majora din spitale, in acea perioada, Maurice Berger, un distribuitor de produse farmaceutice a inventat un system de difuzie prin cataliza, dispozitiv ce a fost si patentat.

Tehnologia revolutionara, ce purifica aerul din incaperi inchise, in special din spitale, a fost in curand utilizata si in locuintele personale, dand astfel nastere companiei Lampe Berger.

Micuta lampa ce distrugea mirosurile neplacute, a cunoscut apogeul in perioada anilor 1930. Dimensiunile acesteia si parfumul oferit a transformat rapid lampile Berger, in elemente de colectie, acestea fiind asociate cu designeri celebri,  printre care enumeram pe:  Cristal de Baccarat, Emile Galle, Rene Lalique, iar incepand cu anii 1950, Coco Chanel,  Jean Cacteau, Colette or Picasso, fiecare avand propria lampa Berger.

Compania franceza Lampe Berger, se bucura de un success international, produsele sale fiind distribuite in 56 de tari.

30 alte produse din aceeasi categorie:

Products Compare.