Nimic nu e mai bun decat o gura de tarie in momentul cand ti-e pofta, ci nu dupa 3 ore. De aceea o plosca de buzunar e accesoriul perfect pentru un cunoscator. Mereu la indemana, gata sa-i potoleasca setea, plosca pentru alcool de la Arthur Price este un cadou exclusivist care cu siguranta ii va face o bucurie unui barbat care stie cum sa faca din orice clipa a zilei, una placuta.

Cat e de mare aceasta plosca bautura? Suficient de mare incat sa incapa in ea destul alcool ca sa-l inveseleasca. 200 ml, mai exact. Dar si suficient de mica 10,5x8x2cm astfel incat sa incapa atat in buzunarul de la sacou si sa nu se vada, cat si in servieta. Poti sa tii plosca argintatainclusiv langa acte fara sa-ti faci griji ca s-ar putea varsa. Capacul care se inchide prin infiletare etanseaza perfect continutul pretios.

Cadoul desavarsit pentru un gentleman din zilele noastre plosca metalica vine cu un design elegant si discret, dar si cu o forma usor curbata pentru a se plia perfect pe langa corp. Insa, pentru ca este argintata si este stralucitoare, iti recomandam sa o speli manual, ci nu la masina de spalat, tocmai pentru a-I pastra stralucirea.

Ideala pentru whisky, vodka sau gin, plosca alcool este un cadou original, lucru garantat si prin stanta producatorului dedesubtul sticlutei. Insa original nu inseamna si foarte scump. Plosca metalica are un pret accesibil in care este inclusa si cutia de cadou eleganta si branduita.

Plosca este un cadou practic si original garantat de Arthur Price of England, un brand cu o istorie mai lunga de 100 de ani in domeniul accesoriilor de lux pentru masa si casa. Legat de standardele la care sunt lucrate produsele Arthur Price, este interesant de stiut ca toate tacamurile de la bordul Titanicului purtau semnatura prestigiosului brand. Mai mult, Arthur Price este Furnizor al Casei Regale a Marii Britanii din 1977.

XPTN6010

2 alte produse in aceeasi categorie:

Browse the collection of our category products.