Vaze si boluri

BOL FLORI ARGINTAT, ARTHUR PRICE

XESG5106

Alternativa la vaza clasica. Incapatoare si mult mai rafinata. Bol flori argintat de la Arthur Price, furnizorul casei regale a Marii Britanii.

811 lei

(cu TVA)

1 Articol

   +20 lei cost transport sau Gratuit la comenzi peste 200 lei
   Ambalare de cadou gratuita

Romantism nu inseamna numai lumanarele parfumate. Poti face atmosfera in dormitor si cu un bol pentru flori in care sa pui cativa trandafiri rosii. Sau albi. Se asorteaza cu acest bol flori metalic de culoare argintie,dar si cu designul lui care aduce cu o floare gratie marginilor ondulate.

Vorbim despre un bol flori care nu este doar aspectuos, ci si valoros pentru ca modelul Arthur Priceeste un bol flori argintat deosebit. Atat de deosebit incat poate fi folosit ca bol de flori la nunta. Altfel da sa pui pe mesele invitatilor un bol de flori pretios. Si sunt usor de procurat, gasiti bol flori online inclusiv pe Lucasa.ro.

Cum il folosesti? Taiati coditele florilor la 3cm si le fixati in grilajul special. Astfel incat florile sa stea in picioare si sa nu se rastoarne. Grilajul este detasabil si multi compartimentat astfel incat in el poti fixa suficient de multe flori, depinde de dimensiunea lor. Insa, cum diametrul spatiului alocat florilor este de 15 cm, nu este recomandat pentru bujori. Latimea totala a bolului este de 20cm, iar inaltimea de 9cm.

Acest bol flori metaliceste un cadou practic si original garantat de Arthur Price of England, un brand cu o istorie mai lunga de 100 de ani in domeniul accesoriilor de lux pentru masa si casa. Legat de standardele la care sunt lucrate produsele Arthur Price, este interesant de stiut ca toate tacamurile de la bordul Titanicului purtau semnatura prestigiosului brand. Mai mult, Arthur Price este Furnizor al Casei Regale a Marii Britanii din 1977.

13 alte produse din aceeasi categorie:

Products Compare.