Vaze si boluri

VAZA CRISTAL BOHEMIA, GLOBUS 30.5 CM

Vaza de lux, din cristal cu prestigiu. Pentru casa ta. Si ocazii speciale. 

165 lei

-25%

220 lei (cu TVA)

(cu TVA)

Produsul nu este in stoc! Ajunge in 30 de zile!

   +20 lei cost transport sau Gratuit la comenzi peste 200 lei
   Ambalare de cadou gratuita

De ce ai alege sa tii florile in apa intr-o vaza din cristal de Bohemia? Poate din acelasi motiv pentru care toate decoratiunile de casa le alegi cu un ochi critic. Si la o vaza de flori din cristal de Bohemia, ca la orice decoratiune interioara, detaliile fac diferenta. Culoarea te ajuta sa deosebesti cristalul de sticla obisnuita. Si ia aminte: cristalul de Bohemia nu este nici galbui, nici verzui, ci perfect transparent. Doar asa claritatea este la cel mai inalt nivel. Iar in cazul cristalului de Bohemia, omogenitatea interioara a compozitului isi spune cuvantul.

Si nu doar claritatea este punctul sau forte, ci si stabilitatea. O vaza de flori din cristal este greu si aproape imposibil de daramat gratie greutatii considerabile, bazei suficient de late, dar si faptului ca are o inaltime potrivita, de 30.5 cm. Mai mult, gratie gurii cu deschiderea de 12cm poti pune in ea si flori voluminoase, ci nu doar frezii, ca in vazele fantezie.

Si nu este doar o vaza de cristal fermecatoare, ci si stralucitoare. Cristalul de Bohemia se lauda cu cea mai intensa refractie a luminii. Cu cat fatetele sunt finisate mai atent, cu atat cristalul straluceste mai tare. Insa meritele ii revin si compozitiei. Desi are la baza tot siliciul, ca si sticla, cristalul contine oxid de plumb care ii confera mai multa flexibilitate in prelucrare. Doar multumita acestei proprietati s-au putut obtine modelele spectaculoase care au consacrat brandul originar din Cehia.

Iar cum aceste vaze din cristal de Bohemia sunt memorabile, sunt cadoul ideal pentru o ocazie la fel de importanta. Deci puteti oferi cadou vaze de flori din cristal de Bohemia pentru nunta, cadou de casa noua sau sotiei, cadou la aniversarea casatoriei, un setde vaze din cristal  le vor reaminti mereu de gestul tau atent. In plus, sunt si usor de procurat. Gasesti vaze de cristal in Bucuresti  la magazin Lucasa din Galeriile World Trade Center sau online.

Vazele de  flori din cristal sunt un cadou versatil care pot fi daruite atat unei femei, cat si cuplu cadou de Craciun sau cadou de Paste. De ce? Pentru ca vorbim de un cristal de exceptie, un cristal cu traditie si standarde de calitate atat de cunoscute la nivel international, incat atunci cand spui cristal de Bohemia, spui valoare.

Cu toate acestea o vaza din cristal de Bohemia are un pret acceptabil pentru cata munca si arta presupune. E interesant de stiut ca de cand a fost descoperit, in anii 1600,  tehnica de prelucrare a cristalului nu s-a schimbat, in schimb s-a tot perfectionat. Astfel maestrii sticlari si-au desavarsit arta lasandu-ne o mostenire care acum desemneaza notiunea de lux si eleganta in materie de pahare.

13 alte produse din aceeasi categorie:

Products Compare.