Articole de mobilier | Mese | lucasa.ro| Mobilier de lux| Comanda acum!

Filtre active

Masa moderna in stil baroc de 200cm neagra

Pret 3.201,00 lei
Availability: 1 In Stock
Masa MODERN BAROCK oferă un sentiment luxos și rafinat de bunăstare. După cum sugerează și numele, este proiectata în stil baroc, avand caracteristice liniile curbe izbitoare și combinațiile de materiale de înaltă calitate. Designul luxos al acestei mese este determinat de picioarele de masă curbate elegant din otel inoxidabil și de sticla blatului din opal negru.

Dimensiune (aprox.):
200cm x 75cm x 100cm (LxIxA)
Grosimea mesei: 12mm

Masa dining rotunda Blackbone gold 140

Pret 11.186,00 lei
Availability: Out of stock
Masa rotunda BLACKBONE SILVER este realizata din lemn de stejar si otel inoxidabil in nuante aurii. Masa de dining rotunda din colecția Blackbone oferă interiorului dvs. o notă elegantă, dar robustă. Disponibila și in varianta argintie.

Masuta de cafea Dynasty

Pret 4.547,00 lei
Availability: Out of stock

Masa de cafea DYNASTY este un punct de atracție pentru zona de relaxare. Marmura și aurul radiază eleganță și conferă unei camere un aspect luxos. Masa Dynasty oferă interiorului tău o notă șic! Masuta de cafea este fabricată din imitatie de marmură alba cu insertii și oțel inoxidabil auriu.

Masa dining Kensington 240x100

Pret 8.214,00 lei
Availability: Out of stock
Colecția Shiny Kensington combină un aspect robust cu o notă de eleganță. Cadrele din oțel strălucitor de culoare argintie, împreună cu lemnul grosier reciclat, conferă acestui mobilier un aspect elegant, dar dur. În plus, această masă este disponibilă și în dimensiuni de 200 × 100 sau 180 × 100 cm.

Masa de dining Osteria 70x70

Pret 5.831,00 lei
Availability: Out of stock
Masa patrata Osteria cu un aspect șic. Un blat pătrat din imitatie de marmură albă cu detalii aurii este un adevărat punct de atracție pentru zona luxoasa de luat masa . Această masă este fabricată din imitatie de marmură, oțel inoxidabil și fier.

Masa dining Blackbone argint 220

Pret 7.403,00 lei
Availability: Out of stock
Masa BLACKBONE SILVER este realizata din lemn de stejar si otel inoxidabil in nuante argintii. Masa de dining neagră din colecția Blackbone oferă interiorului dvs. o notă elegantă, dar robustă. Disponibila și in varianta aurie.

Masa dining Dynasty 200

Pret 8.967,99 lei
Availability: Out of stock
Masa DYNASTY este un punct de atracție pentru zona dvs. de dining. Marmura și nuantele aurii radiază eleganță și conferă camerei un aspect luxos. Colecția Dynasty oferă interiorului tău o notă șic! Masa Dynasty este realizata din marmură imitată și oțel inoxidabil.

Masa 70cm Sheesham

Pret 976,00 lei
Availability: Out of stock
Masa LAGOS realizata din lemn masiv de Sheesham, emana naturalete si simplitate. Datorita lemnului natural folosit ca materie prima, fiecare piesa Lagos este unica si inconfundabila.

Dimensiune (aprox.):
70cm x 75cm x 70cm (LxIxA)
Picioarele mesei: 8cm x 8cm (LxA)

Masa dining Kensington 180x100

Pret 7.049,00 lei
Availability: Out of stock
Colecția Shiny Kensington combină un aspect robust cu o notă de eleganță. Cadrele din oțel strălucitor de culoare argintie, împreună cu lemnul grosier reciclat, conferă acestui mobilier un aspect elegant, dar dur. În plus, această masă este disponibilă și în dimensiuni de 240 × 100 sau 200 × 100 cm.

Masa de dining Levanto cross picioare 200

Pret 10.127,00 lei
Availability: Out of stock
Masa LEVANTO face ca zona dvs. de luat masa să fie una elegantă si extrem de placuta. Colecția Levanto creează o atmosferă liniștită, cu un aspect luxos în casă, prin asortarea din marmură și oțel inoxidabil argintiu. Disponibila și cu dimensiunea de 240 cm.

Masa Amazonas 200cm din salcam

Pret 4.748,00 lei
Availability: Out of stock
Masa AMAZONAS este o piesa unica, realizata din lemn masiv de salcam lacuit. Blatul din lemn este intrerupt la mijloc de placa decorativa din metal negru mat, perfect asortat cu picioarele in X realizate din acelasi material.

Dimensiune (aprox.):
200cm x 75cm x 98cm (LxIxA)
Picioarele mesei: 7.5cm x 7.5cm (LxA)
Grosimea mesei exterioare: 38mm

Masa dining Raffles 200- lemn reciclat

Pret 7.631,01 lei
Availability: Out of stock
Masa dinning RAFFLES din lemn reciclat conferă zonei dvs. de luat masa un caracter unic! Colecția Raffles constă dintr-o combinație dintr-o bază de oțel cu lemn masiv de ulm, creând un aspect unic. Disponibil și în varianta 240 cm.

Masa de dining Levanto cross picioare 240

Pret 11.055,00 lei
Availability: Out of stock
Masa LEVANTO face ca zona dvs. de luat masa să fie una elegantă si extrem de placuta. Colecția Levanto creează o atmosferă liniștită, cu un aspect luxos în casă, prin asortarea din marmură și oțel inoxidabil argintiu. Disponibila și cu dimensiunea de 200 cm.

Masa Arrondi - rotunda

Pret 714,00 lei
Availability: Out of stock
Masa ARRONDI perfecta pentru living-ul dumneavoastra. Blatul rotund din lemn alb lacuit ofera senzatia de proaspat,curat si se intersecteaza pefect cu picioarele usor curbate din metal cromat.

Dimensiune (aprox.):
90cm x 75cm x 90cm (LxIxA)
Grosimea placii: 20mm

Masa dining Raffles 240- lemn reciclat

Pret 9.162,00 lei
Availability: Out of stock
Masa dinning RAFFLES din lemn reciclat conferă zonei dvs. de luat masa un caracter unic! Colecția Raffles constă dintr-o combinație dintr-o bază de oțel cu lemn masiv de ulm, creând un aspect unic. Disponibil și în varianta 200 cm.

Masuta de cafea Odin rotunda ~ 80

Pret 2.892,00 lei
Availability: Out of stock

Masa de cafea rotundă ODIN cu design rafinat, cu blat din marmură alba imitată cu insertii, margine de culoare aurie și bază conică neagră din oțel inoxidabil. Această măsuță de cafea dă o notă elegantă oricărei camere!

Masuta de cafea Kensington 130x80

Pret 4.707,00 lei
Availability: Out of stock

Masa de cafea KENSIGTON din colectia Shiny combină un aspect robust cu o notă de eleganță. Picioarele intersectate din oțel strălucitor de culoare argintie, împreună cu lemnul grosier reciclat, conferă acestui mobilier un aspect șic, dar robust.

Masuta de cafea Blackbone argintie 90x90

Pret 3.850,00 lei
Availability: Out of stock
Masuta de cafea BLACKBONE Silver este realizata din lemn stejar si otel inoxidabil. Blatul din bucati negre de lemn, cu model intrisec, in combinatie cu cadrul si picioarele din metal in nuante argintii oferă interiorului o notă elegantă, dar dură. Disponibil și în varianta 160 × 40 cm si auriu .

Masuta de cafea Blackbone aurie 90x90

Pret 5.069,00 lei
Availability: Out of stock

Masuta de cafea BLACKBONE este realizata din lemn stejar si otel inoxidabil. Blatul din bucati negre de lemn, cu model intrisec, in combinatie cu cadrul si picioarele din metal in nuante aurii oferă interiorului o notă elegantă, dar dură. Disponibil și în varianta 160 × 40 cm si argintie .

Masuta de cafea Blackbone argintiu 160x40

Pret 3.324,00 lei
Availability: Out of stock

Masuta de cafea BLACKBONE Silver este realizata din lemn stejar si otel inoxidabil. Blatul din bucati negre de lemn, cu model intrisec, in combinatie cu cadrul si picioarele din metal in nuante argintii oferă interiorului o notă elegantă, dar dură. Disponibil și în varianta 90 × 90 cm si auriu .

Masuta de cafea Honey rotunda ~ 100

Pret 7.414,00 lei
Availability: Out of stock

Masa de cafea HONEY rounda este o măsuță de cafea elegantă din oțel auriu, cu blat din sticlă neagra. Designul rotund și dens, modelele laterale si contrastul materialelor folosite oferă un aspect luxos și se potrivește perfect într-un interior modern, clasic.

Masuta de cafea Blackbone aurie 160x40

Pret 4.213,00 lei
Availability: Out of stock

Masuta de cafea BLACKBONE este realizata din lemn stejar si otel inoxidabil. Blatul din bucati negre de lemn, cu model intrisec, in combinatie cu cadrul si picioarele din metal in nuante aurii oferă interiorului o notă elegantă, dar dură. Disponibil și în varianta 90 × 90 cm si argintie .

Masuta de cafea set 3 auriu sampanie

Pret 1.211,00 lei
Availability: Out of stock

Set de 3 mese de cafea rotunde VITTORIO cu un aspect robust, luxos. Atat blaturile de dimensiuni diferite, cat si cele trei picioare ale fiecarei masute sunt confectionate din aluminiu. Combinația dintre nuantele de negru și auriu ofera un aspect luxos.

Masuta de cafea Levanto cross leg

Pret 5.186,00 lei
Availability: Out of stock

Masa de cafea LEVANTO creează o atmosferă liniștită, cu un aspect luxos în casă. Marmura alba cu insertii a blatului completeaza perfect otelul inoxidabil lucios al ramei, modelul in cruce al picioarelor oferind un aer chic si modern.

Picior dublu cruce Bodhi Argintiu

Pret 6.557,00 lei
Availability: Out of stock

Piciorul dublu de masa BODHI Silver cu model in cruc, fabricat din oțel inoxidabil in nuante stralucitoare de argintiu, oferă o notă rece dar eleganta si moderna în interiorul camerei dumneavoastră. Disponibil si in varianta negru.

Masa dining Blackbone gold 220

Pret 9.234,00 lei
Availability: Out of stock
Masa BLACKBONE SILVER este realizata din lemn de stejar si otel inoxidabil in nuante aurii. Masa de dining neagră din colecția Blackbone oferă interiorului dvs. o notă elegantă, dar robustă. Disponibila și in varianta argintie.

Masuta de cafea Modular 60cm cupru negru

Pret 1.166,00 lei
Availability: Out of stock

O masuta de cafea eleganta, moderna dar mai ales practica. Masuta poate fi folosita drept tava deoarece este detasabila.

Dimensiune (aprox.):
60cm x 45cm x 60cm (WxHxD)
Culoare: negru, ramă cupru
Material: lemn,
cadru metalic lăcuit
Inclusiv tavă utilizabilă separat.

Masa dining Kensington 200x100

Pret 7.586,00 lei
Availability: Out of stock
Colecția Shiny Kensington combină un aspect robust cu o notă de eleganță. Cadrele din oțel strălucitor de culoare argintie, împreună cu lemnul grosier reciclat, conferă acestui mobilier un aspect elegant, dar dur. În plus, această masă este disponibilă și în dimensiuni de 240 × 100 sau 180 × 100 cm.

Masa Asher Set 2

Pret 709,00 lei
Availability: Out of stock
O masuta de cafea extrem de chic si moderna, cu doua blaturi,potrivita pentru zona de relaxare. Cadrul este fabricat din fier, iar cele doua blaturi rotunde din aluminiu in nuante gold champagne.