Filtre active

Covor Jungle Mood Amazzonia

Pret 1.250 lei
Disponibilitate: 100 In Stoc

Modelul special al covorului de exterior Amazzonia 790X prezinta o padure echilibrata ton pe ton, un model monocolor in diverse nuante, in acest caz colorat in albastru. Acest covor de exterior din țesătură plată se va potrivi în multe medii din casa dumneavoastră, datorită versatilității și eleganței sale.

Pilotă Billerbeck Dreamy Cool

Pret 646 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Materiale moderne, experiența somnului relaxant,

Produsele Dreamy COOL combină caracteristicile amestecului fibrelor funcționale, cum ar fi creșterea permeabilității la umiditate, o circulație perfectă a aerului și facilitează asigurarea unui grad ridicat de confort în timpul somnului. Phase Change Materials prescurtată PCM, sunt fibre „inteligente” ce reacționează la schimbările de temperatură în consecință își modifică anumite caracteristici, „țin în minte” o stare anterioară, cea ce joacă un rol de termoreglare perfectă. Dacă este cald, o parte din căldură este dedicat pentru a fi „magazionat” de PCM și în cazul în care aerul se răcește, PCM se solidifică din nou și va emană căldură.

Covor Modern Casanova Abstract

Pret 1.708 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Covorul modern Casanova 8025/B01 E oferă un stil abstract cu un aspect decolorat și vintage. Liniile subțiri de culoarea ceaiului trec pe fundalul gri porumbel. Acest model de covor face parte din colecția Sitap Carpet Couture Italia Pret a Porter, prezentând covoare moderne de designer. Fabricat din 50% poliester și 50% PP frisat, Casanova oferă o textură moale și strălucire atrăgătoare.

Covor modern Shabby

Pret 1.464 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Deco 112E are un design în nuanțe de albastru care amintește de o podea uzată de timp și este perfect pentru orice spațiu de acasă. Acesta este cu siguranță unul dintre cele mai ușoare, mai ușor de gestionat și mai practic covoare ponosite din colecția Sitap Carpet Couture Italia.

Covor oriental Shiraz

Pret 1.125 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Covor în stil oriental, ideal pentru o notă clasică în orice mediu acasă. Nuanțele lui Shiraz sunt perfecte în combinație cu mobilierul lăcuit. O soluție passepartout, care nu se demodează niciodată.

Covor pentru copii Animals Owl Pink

Pret 541 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Owls Pink este un covor de design în formă de bufniță, simbolul înțelepciunii. Acest mic covor viu colorat este un cadou perfect, plin de simbolism; un accesoriu de casă de calitate superioară și un farmec de noroc indispensabil pentru toată lumea! Lâna combinată cu tehnica tufted manual face acest covor cald, rezistent și de calitate superioară.

Covor in Stil Oriental Shiraz

Pret 1.125 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Covor în stil oriental, ideal pentru o notă clasică în orice mediu acasă. Nuanțele închise de gri verde sunt perfecte în combinație cu mobilierul lăcuit. O soluție passepartout, care nu se demodează niciodată.

Dimensiuni:133 x 195

Covor Modern Contemporan Capri

Pret 1.071 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Capri 32865/2595 este un covor de artă modernă care arată exact ca o pânză pictată într-o paletă de culori gri, fildeș și negru. Face parte din colecția Sitap Pret à Porter. Fabricat din lână sintetică, este ușor de curățat, robust și moale.

Covor Multifunctional Coco Farfalle

Pret 101 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Un covor pentru fiecare camera din casa. Coco 'Farfalle este un covor polivalent, ideal pentru a te insoti in orice moment al zilei. Fabricat din amestec de poliester si bumbac, poate fi spalat in masina de spalat rufe la 30 de grade. Ideal in bucatarie, intrare, spalatorie.

Dimensiuni:60X110 60X200

Pilotă Natașa din puf de gâscă extra-fin 100%...

Pret 9.280 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Pilotă din puf Natasa, datorită umpluturii unice, puf extra-fin de gâscă 100%  și husei de mătase, este ușoară, moale și luxoasă la atingere. Puful de gâscă constituie cea mai bună umplutură din lume. Puful de gâscă special, curățat și dezinfectat, antialergic și fără bacterii este permeabil ai dispune de foarte bune proprietăți de izolare termica. Puful se compune din acele pene mărunte, moi, care cresc sub penele superioare, având axe moi, flexibile și servind la menținerea căldurii corpului în caz de frig. Pilotă din puf  Natasa a fost realizată prin matlașare, cu pătrate de 7 x 10, în scopul evitării deplasării pufului. umplutură de puf 100% este ceea mai bună, deoarece este ușoară, dar în același timp și foarte călduroasă.

Pernă Billerbeck Wool Classic din lână 70×90 cm

Pret 310 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Experiența somnului natural
Materii prime cu tradiție milenară, care au capacitate naturală de a reține căldură. Oferă o senzație de mângâiere moale, care îmbrățișează corpul și sufletul.
Lână:
Ispita lânii – somnul odihnitor
Pilote cu umplutură de lână foarte valoroase, pentru un confort unic în timpul somnului.
• senzație de prospețime de lungă durată, datorită proprietății de autocurățire a lânii
• Efect deosebit bun de regularizare a temperaturii
• Permeabilitate foarte bună, pilotă, pernă precum și Dvs., veti rămâne uscat
• Se recomandă și celor care suferă de boli reumatice și dureri ale articulațiilor.

Covor Modern Gabrielle

Pret 1.612 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Gabrielle este un covor de designer de la Sitap Carpet Couture Italia Style Centre. Designul abstract are două niveluri: un nivel superior moale și strălucitor din viscoză în nuanțe de gri și argintiu și un nivel de bază realizat din chenille în tonuri mai vibrante de albastru și galben. 

Covor Laguna

Pret 1.785 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Covor de design, Laguna 63618/6797 da valoare zonei de zi si dormit. Unic prin culorile sale, oferă nuanțe magnetice mobilierului clasic și modern. Atingerea suplimentară de care are nevoie casa ta.

Covor modern floral Laguna

Pret 1.029 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Laguna 63421/3434 are un stil shabby, romantic. Realismul designului floral care împodobește suprafața acestui covor modern aduce o notă de primăvară diferitelor interioare. Construcția covorului Laguna folosește fibre robuste de polipropilenă care fac ca produsul să fie foarte fiabil și de lungă durată.

Covor pentru copii din lana Animals Tigru Toy...

Pret 464 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Animals Tiger Toy Natur este un covor 100% lana smocuri manual, cu un fleece moale, gros si calduros. Acest covor de design este ideal în dormitorul unui copil. Această linie a fost concepută pentru a satisface nevoile copiilor prin crearea nu doar de covoare, ci și de jucării și decorațiuni distractive pentru casă.

Covor in Stil Francez Antares

Pret 1.517 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Covor în stil francez inspirat de minunatele modele Aubusson, foarte popular în Franța secolului al XVII-lea. Motivele florale și armoniile frunzelor fac din Antares covorul potrivit pentru a da armonie și eleganță oricărui interior. Perfect cu mobilier clasic.

Covor in Stil Francez Jamal

Pret 2.297 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Covor în stil francez inspirat de minunatele modele Aubusson, foarte popular în Franța secolului al XVII-lea. Motivele florale și armoniile frunzelor fac din Jamal covorul potrivit pentru a da armonie și eleganță oricărui interior. Perfect cu mobilier clasic.

Covor Modern Genova

Pret 369 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Genova 38054/6565/90 este un covor modern cu un design în șah care alternează modele arabesce și florale, realizat din viscoză strălucitoare și irizată peste o bază de chenille. Această mișcare, împrumutată de spațiile goale și pline ale casei, produce un efect tridimensional și dinamic. Genova este ideală pentru cei care preferă covoarele mici, dar nu vor face compromisuri la calitate .

Dimensiune 65 x 110 

Pilotă Medi Clean light pentru vară Billerbeck

Pret 658 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Produsele sunt deosebite în funcționalitatea lor deoarece se pot fierbe la 95 C, se pot albi cu soluții de albire inclusiv pe bază de clorură. Au un confort deosebit prin faptul că sunt confecționate din materiale de calitate, sunt plăcute la atingere, delicate cu pielea, se aerisesc bine, absorb umiditatea corporală și nu rețin transpirația. Asigură un confort ideal în timpul somnului sunt destinate folosiri pe o periodă de lungă durată. Sunt indicate pentru folosire și pentru bolnavi imobilizați la pat, pentru cămine ai centre de bătrâni, pentru internatele din școli unde lenjeria de pat se spăla mai des și igienia este pe primul loc.

Produsul este disponibil și la dimensiunea 200×220 cm - preț 658,00 lei

Covor Modern Contemporan Casanova

Pret 1.708 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Fundalul bej din Casanova 1330/C evidențiază culori subtile de accent pentru a crea un covor modern frumos, cu un aspect spălat. Este o piesă obligatorie pentru oricine își dorește o casă elegantă, dar unică. Fabricat din poliester și frise PP.

Covor de lana pentru copii cu model animale...

Pret 809 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Linia Animals a fost concepută pentru a satisface nevoile copiilor prin crearea nu doar de covoare, ci și de jucării și decorațiuni distractive pentru casă. Animals Polar Bear White este un covor 100% lână cu smocuri manual. Acest covor cu design moale, cu o lână groasă și caldă, se potrivește perfect în camera unui copil și într-un living eclectic. Datorită dimensiunilor sale, este perfect în combinație cu alte covoare din linia Animals.

Covor Modern Malizia

Pret 1.761 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Covor de design, Malizia 89919/9294 dă valoare zonei de zi și de dormit datorită notei sale dedicate artei impresioniste franceze. Nuanțele sale pastelate prăfuite îmbunătățesc cu personalitate mobilierul modern și natural din lemn. Firele de viscoză strălucitoare sunt perfecte pentru a-și evidenția efectul de pictură.

Covor Stil Oriental Kashan

Pret 881 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Covor in stil oriental, cu gust rafinat si culori calde. Perfect cu mobilier clasic. Kashan este covorul potrivit pentru a da o nota de clasic in orice interior, de la biroul de casa la dormitor, la living. De asemenea, dă caracter mobilierului modern și lăcuit pentru combinații neobișnuite de caracter.

Covor Modern Aster

Pret 3.975 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Aster White face parte din colecția Sitap Carpet Couture Italia. Covor modern în stil shaggy. Covor tufted la mașină, realizat din fire subțiri de poliester care face grămada moale și luminos.

Pilotă Billerbeck Bambus 4 anotimpuri

Pret 1.079 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Pilotele de tip 4 anotimpuri, sunt compuse din două pilote cu greutăți de încărcare diferite. Cele două margini ale pilotei se pot capsă cu ușurință între ele.  Separat, unul este o pilotă mai ușoară pentru vară sau primăvară, în timp ce, a două  parte este o pilotă caldă cu 3 puncte de căldură, care este recomandat în primul rând pentru zilele de toamnă și primavară. Cele două cuverturi fixate între ele, oferă o căldură plăcută în nopțile reci de iarnă.

Pernă Billerbeck Debora din lână 40×80 cm

Pret 194 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

O climă naturală de dormit

Produse textile folosite din vechi timpuri, cu o calitate excelentă de reglare a temperaturi, cu o permeabilitate crescută asigură un mediu de dormit sănătos și relaxant.
Lână:
• senzație de prospețime de lungă durată, datorită capacitații de auto-curățare a lânei
• efect de egalizare a temperaturii extrem de ridicat
• permeabilitate excelentă de umiditate, atât pilotă, pernă cât și utilizatorul va rămâne uscat
• recomandate și persoanelor care suferă de dureri articulare, de asemenea și de boli reumatice.

Covor Modern RUG QUEEN BEIGE JS

Pret 2.053 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Covor modern de culoare uni. Queen beige JS este perfect pentru orice interior de casă. Rezistent la praf și ușor de curățat, este alegerea potrivită pentru camerele copiilor și iubitorii de animale de companie. Tonurile de bej intens îl fac un adevărat passepartout acasă.

Covorul este disponibil in forma rotunda cu diametru de 220 cm si forma ovala cu dimensiunile 200 x300 cm. 

PRETUL PENTRU FORMA ROTUNDA = 1395 LEI fara TVA

Covor Carol

Pret 2.124 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Colorat și carismatic, este covorul exterior Carol 99X / Q03. Frumos in zona gradinii, perfect in interior, ca piesa de mobilier originala si amuzanta. Inspirația japoneză vă va însoți în următorul sezon acasă.

Covor Modern Efect Animal Print Genova

Pret 1.077 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Genova 38199/6525/90 este, fără îndoială, o piesă distinctivă în colecția de covoare moderne. Vâscoza moale și irizată și grămada în relief amintesc de textura aspră a pielii unui crocodil. Mișcarea, împrumutată de spațiile goale și pline alternante ale grămezii, produce un design tridimensional și dinamic. Efectul este extrem de ornamental și de impact. Genova este un covor ușor și ușor de gestionat din colecția Sitap Carpet Couture Italia Pret a Porter. Este perfect pentru cei care nu vor să renunțe la acea notă de stil din casa lor.

Covor in Stil Abstract Malizia

Pret 732 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Schema de culori neutre, începând de la gri până la verde aqua, face ca acest covor modern să fie ideal într-o cameră de zi în stil modern, precum și în dormitor. Perfect pentru orice spațiu de locuit, Malizia 89699/5969 oferă un design captivant cu o notă de animal print. Datorită fibrei de viscoză, covorul adaugă lumină casei tale, fiind în același timp practic și ușor de intretinut.

Covor Multifunctional Coco Hearts

Pret 101 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Un covor pentru fiecare camera din casa. Coco 'Cuori este un covor polivalent, ideal pentru a te insoti in orice moment al zilei. Fabricat din amestec de poliester si bumbac, poate fi spalat in masina de spalat rufe la 30 de grade. Ideal in bucatarie, intrare, spalatorie.

Dimensiuni:60X110 60X200

Pilotă Billerbeck Andersen din puf și pene de...

Pret 19.382 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Efectul termic și izolația termică conferite de puful obținut de la pasărea Eider sunt unice, iar husă de mătase face această pilotă și mai specială. Pilotă Andersen este foarte ușoară, dar în același timp și plăcut călduroasă și dispune de o capacitate excelentă de reținere a căldurii. Pilotă Andersen este realizată prin matlașare în carouri de 8 x 13, pentru a evita deplasarea pufului.

Pernă Billerbeck Debora din lână 70×90 cm

Pret 310 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

O climă naturală de dormit

Produse textile folosite din vechi timpuri, cu o calitate excelentă de reglare a temperaturi, cu o permeabilitate crescută asigură un mediu de dormit sănătos și relaxant.
Lână:
• senzație de prospețime de lungă durată, datorită capacitații de auto-curățare a lânei
• efect de egalizare a temperaturii extrem de ridicat
• permeabilitate excelentă de umiditate, atât pilotă, pernă cât și utilizatorul va rămâne uscat
• recomandate și persoanelor care suferă de dureri articulare, de asemenea și de boli reumatice.

Covor Modern Gabrielle

Pret 1.612 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Gabrielle este un covor de designer de la Sitap Carpet Couture Italia Style Centre. Fabricat la mașină, poate fi folosit fie ca covor, fie ca tapiserie de perete și este perfect pentru orice spațiu de locuit. Există două niveluri diferite pentru designul abstract: un nivel superior moale și strălucitor din viscoză în nuanțe de gri și argintiu și un nivel de bază din chenille în tonuri de albastru mai vibrante. 

Covor Modern Laguna

Pret 1.785 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Covor design, Laguna 63579/4747 inspiră locuința modernă datorită stilului său ultra contemporan. Motivul oglindește lumea pietrelor, combinată cu nuanțe de gri pastel. Un vesnic verde pentru cei cărora le place să se schimbe, rămânând fideli tradiției.

Covor Modern cu Efect Vintage Florian

Pret 922 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Florian 527W este un covor modern țesut la mașină din polipropilenă frizată. Doar un ochi cu discernământ va observa designul cu buline ecru ton pe ton. De fapt, la prima vedere, arată ca un covor de culoare uni. Florian este nepretențios și elegant în același timp, îmbinându-se bine cu orice decor.

Covor pentru copii Animals Dog Ivory/Black

Pret 464 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Animals Dog Ivory/Black este un covor mic în formă de câine dalmat din colecția Young&Metropolitan. Acest covor de lână reproduce cu fidelitate nuanțele de blană ale celebrului câine din desene animate cu un efect cald, dens, datorită tehnicii de smocuri manuală folosită. Toți iubitorii de animale de companie vor adora acest accesoriu vesel de casă, mai ales în combinație cu varianta Dog Gold din aceeași linie, pentru o casă plină de prieteni patruped!

Covor in Stil Francez Antares

Pret 1.517 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Covor în stil francez inspirat de minunatele modele Aubusson, foarte popular în Franța secolului al XVII-lea. Motivele florale și armoniile frunzelor fac din Antares covorul potrivit pentru a da armonie și eleganță oricărui interior. Perfect cu mobilier clasic.

Covor in Stil Francez Jamal

Pret 2.297 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Covor în stil francez inspirat de minunatele modele Aubusson, foarte popular în Franța secolului al XVII-lea. Motivele florale și armoniile frunzelor fac din Jamal covorul potrivit pentru a da armonie și eleganță oricărui interior. Perfect cu mobilier clasic.

Covor Modern Efect Dantela Genova

Pret 1.541 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Genova 38036/6565/90 este un covor de designer țesut la mașină. Motivul ca dantelă fildeș pe suprafețe de viscoză strălucitoare și irizate de la baza de chenille gri porumbel mat pentru a crea un aspect tridimensional și un efect mat și strălucitor, datorită diferitelor materiale. Acest model este disponibil într-o altă opțiune de culoare.

Pilotă Billerbeck Charmant normal

Pret 559 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Materiale moderne
Soluție calmantă pentru persoane care suferă de alergii. Produsele sunt fabricate cu o tehnologie de ultimă generație, pot fi spălate la temperaturi ridicate, oferind o perfectă circulație a aerului.
O umplutură ideală, ce asigură pentru Dvs. un somn relaxant pe termen lung.
Umplutură ideală a prezentului și viitorului.
Căldura uniformă
Lavabil în mașină de spălat

Pernă Billerbeck Debora din lână 36×48 cm

Pret 145 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

O climă naturală de dormit

Produse textile folosite din vechi timpuri, cu o calitate excelentă de reglare a temperaturi, cu o permeabilitate crescută asigură un mediu de dormit sănătos și relaxant.
Lână:
• senzație de prospețime de lungă durată, datorită capacitații de auto-curățare a lânei
• efect de egalizare a temperaturii extrem de ridicat
• permeabilitate excelentă de umiditate, atât pilotă, pernă cât și utilizatorul va rămâne uscat
• recomandate și persoanelor care suferă de dureri articulare, de asemenea și de boli reumatice.

Pernă Amanda din puf și pene de gâscă, 50×70...

Pret 626 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Combinația optimă de puf și pene, atent selecționate, asigură un sprijin flexibil, de durată.
O atingere extraordinar de moale, ușoară, mângâietoare, precum și excelente proprietăți de menținere a căldurii.

Foarte moale! Amanda din colectia Billerbeck este cea mai confortabila perna din puf de gasca. Cu 90% puf de gasca iti ofera moliciune si o capacitate de revenire incredibila chiar si dupa o perioada lunga de folosire.

Covor Modern Casanova Abstract

Pret 1.708 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Folosind o paletă de culori pământii, Casanova 521/C combină armonios tonurile calde cu un design în stil arabesc. Materialul accentuează spațiul oferind strălucire și mișcare pe măsură ce nuanțele se schimbă, în funcție de modul în care lumina bate pe covor

Covor lavabil Amalia

Pret 1.612 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Un covor de culoare uni, realizat din 100% poliester, Amalia Beige are o grămadă moale, înaltă de 2 cm, bej solid. Suportul din pâslă asigură izolare împotriva zgomotului și a pardoselilor reci. Perfect pentru orice cameră din casă, în special pentru o cameră pentru copii.

Covor pentru copii Animals Zebra alb/negru

Pret 809 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat
Descoperă Zebra Black/White ascunsă în savană, între un leu și o girafă. Acest covor de design 100% lână are forma unei zebră, iar detaliile blănii sale sunt foarte precise datorită utilizării lânii și tehnicii de ciucuri manual. Acest covor este ideal în dormitorul unui copil, dar este și foarte elegant într-un interior eclectic de casă.

Covor Retro Malizia

Pret 1.761 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Covor de design, Malizia 89911/6254 dă valoare zonei de zi și de dormit datorită atingerii sale contemporane. Nuanțele sale de gri prăfuit îmbunătățesc cu personalitate mobilierul modern și alb-negru. Firele de viscoză strălucitoare sunt perfecte pentru a evidenția efectul său 3D la modă.

Covor Modern Efect Vintage Capri

Pret 1.071 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

În colecția de covoare moderne, Capri 32778/7268 se remarcă prin bogăția sa de influențe etnice și atracția vintage. Perfect pentru multe camere din casă, este fabricat din polipropilenă HEAT-SET pentru o întreținere ușoară garantată.

Covor cu Model Geometric Malizia

Pret 2.785 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Malizia 89877/5250 se inspiră din tendința designului de tip fagure în design interior. Acest covor geometric se joacă cu o schemă delicată de culori, pentru un design dinamic care cu siguranță nu este mediu. Covorul creează accentul perfect într-un spațiu de locuit cu tonuri neutre datorită fibrei de viscoză, care conferă lumină și un efect tridimensional.

Pilotă Billerbeck Climarelle normal

Pret 1.447 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Manipulare ușoară, trezirea relaxată

Confecționat prin utilizarea sporită a materialelor permeabile, delicat cu pielea, moale, stabil dimensional, sunt produse ideale pentru crearea unui confort de dormit.

Umplutură din bile poliester are un efect mângăietor și se adaptează perfect la formă capului.

O umplutură ideală, care se poate scutura și conferă o susținere adecvată.

Nivel ridicat de confort.

Pernă Billerbeck Wool Classic din lână, 50×70 cm

Pret 208 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Experiența somnului natural
Materii prime cu tradiție milenară, care au capacitate naturală de a reține căldură. oferă o senzație de mângâiere moale, care îmbrățișează corpul și sufletul.
lână:
Ispita lânii – somnul odihnitor
Pilote cu umplutură de lână foarte valoroase, pentru un confort unic în timpul somnului.
• senzație de prospețime de lungă durată, datorită proprietății de autocurățire a lânii
• Efect deosebit bun de regularizare a temperaturii
• Permeabilitate foarte bună, pilotă, pernă precum și Dvs., veti rămâne uscat
• Se recomandă și celor care suferă de boli reumatice și dureri ale articulațiilor.

Covor Carol

Pret 2.124 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat
Colorat și carismatic, este covorul exterior Carol 191X / Q03. Frumos in zona gradinii, perfect in interior, ca piesa de mobilier originala si amuzanta. Inspirația japoneză vă va însoți în următorul sezon acasă.

Covor Geometric Genova

Pret 1.077 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Genova 38251/8585/52 este un covor geometric tridimensional, realizat din viscoză și fire acrilice fabricate la mașină. Compus din texturi de chenille albastră și un design geometric din viscoză, covorul Genova este un model ușor și de jur împrejur, cu o textură cu efect moale și catifelat.

Covor Geometric Genova

Pret 1.077 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Covor geometric, Genova 38483/6999/91 este cel mai bun covor modern pentru acasă. Nuanțele reci de gri/albastru se întâlnesc cu un micro model zgârietor. Aranjați-l ca bază pentru zona canapelei. 

Dimensiune:135 x 195 

Covor Shabby Chic Brighton

Pret 928 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Un covor modern cu un model în dungi gri ton pe ton, un design simplu care îl face perfect în exteriorul și în interiorul casei tale, inclusiv în camera de zi. Covoarele de exterior de la Sitap Carpet Couture Italia sunt realizate 100% din polipropilena si sunt ideale pentru a rezista agentilor atmosferici precum lumina soarelui, vantul si ploaia.

Covor cu Model Geometric Capri

Pret 1.071 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Capri 32271/6374 este un covor de designer cu un stil nordic geometric. Acest model are un fundal bej care se potrivește bine cu interioarele moderne. Fabricat din polipropilenă, este robust, ușor de curățat și nu generează statică. Capri face parte din colecția Pret a Porter de la Sitap Carpet Couture Italia.

Pernă cu umplutură din poliester, 36×48 cm,...

Pret 56 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Materiale modernă, experiența somnului plăcut

Soluție calmantă pentru persoane care suferă de alergii. Produsele sunt fabricate cu cea mai modernă tehnologie, de asemenea sunt lavabile la temperaturi ridicate, asigurând o ventilație perfectă. Ușor de curățat, anti-alergice, sunt realizate folosind materiale prietenoase corpului. Fabricate cu cea mai modernă tehnologie, sunt produse cu umplutură specială din fibre sintetice, care se remarca prin caracteristici speciale datorită faptului că sunt acariene, sunt lavabile și asigură un mediu de somn sănătos pentru cei care suferă de boli alergice.

• durată lungă de viață – confort desăvârșit

• umplutură ideală, care va oferă odihnă plăcută pe termen lung

• umplutură excelentă a prezentului și pentru viitor

• căldură uniformă

Pernă Billerbeck Rondo 50x70cm

Pret 313 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Pernele anatomice prin modul de confecționare asigură o susținere perfectă pentru zona gâtului prin faptul că se adaptează perfect corpului, astfel în timpul somnului muschi gâtului și a spatelui se pot relaxa. Prin confecționarea specială pernă anatomică RONDO este compus dîntr-o spumă specială vascoelastică, și prin susținerea perfectă a zonei gâtului prin adaptabilitatea să mărita asigură un somn relaxant și odihnitor și persoanelor care dorm mai neliniștit. Este special recomandăt persoanelor care se trezesc cu dureri musculare în zona gâtului și a spatelui.

Covor Modern Gabrielle

Pret 1.612 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Gabrielle face parte din colecția Pret a Porter fiind un covor cu model realizat la mașină, creat de Centrul de stil Sitap Carpet Couture Italia. Triunghiurile sunt în centrul atenției în acest covor, reprodus în alb, negru și o varietate de tonuri de gri. Tridimensionalitatea acestui model geometric este accentuată și mai mult de contrastul dintre triunghiurile de chenille, care sunt joase și opace, și triunghiurile din vâscoză, care conferă un efect mai moale și mai luminos și mai irizat. Este perfectă într-un interior modern, dar și într-un decor de inspirație nordică.

Covor Laguna

Pret 3.856 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Covor modern si de design, Laguna 63612/6575 conduce scena in zonele living si contract. Modelele geometrice se succed, oferind privitorului efecte optice prețioase, făcute discrete și elegante prin motive pastelate. Perfect pentru mobilierul modern și clasic.

Covor in Stil Oriental Kashan

Pret 1.273 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Covor in stil oriental, cu gust rafinat si culori calde. Perfect cu mobilier clasic. Kashan este covorul potrivit pentru a da o nota de clasic in orice interior, de la biroul de casa la dormitor, la living. De asemenea, dă caracter mobilierului modern și lăcuit pentru combinații neobișnuite de caracter.

Covor lavabil Hearts Blue

Pret 149 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Lăsați-vă vrăjiți de designul moale în formă de inimă al acestui mic și confortabil covor Hearst Blue. Se va potrivi perfect în orice cameră, inclusiv în baie, deoarece este antiderapant și se poate spăla la mașină.

Covor in Stil Francez Antares

Pret 1.517 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Covor în stil francez inspirat de minunatele modele Aubusson, foarte popular în Franța secolului al XVII-lea. Motivele florale și armoniile frunzelor fac din Antares covorul potrivit pentru a da armonie și eleganță oricărui interior. Perfect cu mobilier clasic.

Covor in Stil Francez Jamal

Pret 2.297 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Covor în stil francez inspirat de minunatele modele Aubusson, foarte popular în Franța secolului al XVII-lea. Motivele florale și armoniile frunzelor fac din Jamal covorul potrivit pentru a da armonie și eleganță oricărui interior. Perfect cu mobilier clasic