Produse noi

Covor Oriental Kashan

Pret 881 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Covor in stil oriental, cu gust rafinat si culori calde. Perfect cu mobilier clasic. Kashan este covorul potrivit pentru a da o nota de clasic in orice interior, de la biroul de la casa la dormitor, la living. De asemenea, dă caracter mobilierului modern și lăcuit pentru combinații neobișnuite de caracter.

Covor Shabby Chic Brighton

Pret 928 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Amazzonia 98003/5034/96 este un covor de exterior complet hidrofug, rezistent la lumina soarelui si mucegai; il poti lasa in gradina ta fara probleme, deoarece se usuca dupa ploaie si nu se strica. Amazzonia este recomandată și proprietarilor de animale de companie.

Covor Lavabil la Masina Armonia Green

Pret 1.053 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Armonia Green 040 este cea mai bună alegere pentru copii. Molecul dens și gros absoarbe sunetul și oferă o suprafață moale de joc. Este rezistent la uzură și manevrabil, datorită acestui suport din pâslă anti-alunecare și, și mai important, este lavabil la mașină. Firele sale sintetice fac ca covorul să nu necesită întreținere și să fie rezistent la pete. Disponibil și într-o versiune la comandă Armonia Cut Green 040.

Covor Lavabil la Masina Armonia Light Grey

Pret 1.053 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Armonia Light Grey 600 este cea mai bună alegere pentru copii. Volumul dens și gros absoarbe sunetul și oferă o suprafață moale de joc. Este rezistent la uzură și manevrabil, datorită acestui suport din pâslă anti-alunecare și, și mai important, este lavabil la mașină. Firele sale sintetice fac ca covorul să nu necesită întreținere și să fie rezistent la pete. Disponibil și într-o versiune personalizată Armonia Cut Light Grey 600.

Covor Modern Efect Dantela Genova

Pret 1.541 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Genova 38036/6565/90 este un covor de designer țesut la mașină. Motivul ca dantelă fildeș pe suprafețe de viscoză strălucitoare și irizate de la baza de chenille gri porumbel mat pentru a crea un aspect tridimensional și un efect mat și strălucitor, datorită diferitelor materiale. Acest model este disponibil într-o altă opțiune de culoare.

Covor Modern Genova

Pret 369 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Genova 38054/6565/90 este un covor modern cu un design în șah care alternează modele arabesce și florale, realizat din viscoză strălucitoare și irizată peste o bază de chenille. Această mișcare, împrumutată de spațiile goale și pline ale casei, produce un efect tridimensional și dinamic. Genova este ideală pentru cei care preferă covoarele mici, dar nu vor face compromisuri la calitate .

Dimensiune 65 x 110 

Covor cu Model Geometric Genova

Pret 1.541 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Designul caleidoscop care se împletește în acest covor cu model geometric Genova 38162/3535/30 îl face o adevărată operă de artă. Teancul în relief din viscoză strălucitoare și irizată creează nenumărate forme pictate peste baza maro închis cu linii sau buline sau într-o culoare uni. Sunt folosite o multitudine de nuanțe: de la maro la ivoire, trecând prin gri. Inutil să spun că acest covor va adăuga unicitate și eleganță oricărui spațiu în care își găsește loc. Covoarele Genova sunt țesute la mașină și, din acest motiv, nu sunt disponibile în dimensiuni personalizate.

Covor Modern Genova

Pret 1.541 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Un design floral elegant înfrumusețează acest covor bej modern. La Genova 38052/6525/90 baza și grămada au aceeași culoare, dar sunt realizate din viscoză și chenilie, creând o interacțiune care face covorul să arate diferit. Volumul în relief din viscoză strălucitoare și irizată este așezat deasupra unui fundal cu efect mat din chenille. Covorul este perfect pentru stilurile interioare care înclină spre elegant.

Covor Modern cu Model Geometric Genova

Pret 1.541 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Genova 38251/5555/50 este o mașină de covoare cu model geometric 3D țesut din viscoză și acril. Volumul gri formează baza pentru modelul geometric în relief din viscoză moale verde acva, care capătă o strălucire irizată. Genova este ideală pentru cei care preferă covoarele mici, dar nu vor face compromisuri la moliciune. Acest model este disponibil într-o altă opțiune de culoare.

Covor Modern cu Efect Vitage Genova

Pret 1.541 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Un design cu efect vintage adaugă unicității acestui covor modern și delicat. Un design antic din viscoză cu culori subtile și delicate arată de parcă ar ieși din fundal de chenilie. Genova 38288/6525/90 este perfect pentru completarea multor încăperi din casă. Covoarele Genova sunt ușoare și de lungă durată și sunt apreciate pentru caracterul practic.

Covor Modern cu Efect Vitage Capri

Pret 1.071 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Covoarele moderne Capri sunt alegerea perfectă pentru a vă îmbunătăți casa cu eleganță. În acest covor de designer, designul clasic în tonuri de nisip este reprodus cu un efect de epocă spălat. Colecția Pret a Porter Sitap Carpet Couture Italia

Covor Contemporan Capri

Pret 214 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Cu un model colorat și un fundal de culoare bej, Capri 32257/6555 este un covor de artă modernă. Face parte din colectia Pret a Porter de la Sitap Carpet Couture Italia. Acest model de covor este perfect pentru orice interior, adaugand eleganta incaperii. Capri este realizată 100% din polipropilenă HEAT-SET, pentru un covor robust și ușor de curățat.

Covor Modern Contemporan Capri

Pret 1.071 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Face parte din colecția Sitap Carpet Couture Italia Pret à Porter, covorul modern Capri 32374/6218 arată ca o pictură de artă modernă datorită liniilor sale de culoare umbrite. Fabricat din lână sintetică, ceea ce îl face robust și ușor de curățat.

Covor Stil Contemporan Capri

Pret 1.071 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Parte a colecției Sitap Carpet Couture Italia Pret a Porter, Capri 32041/6595 este un covor de designer care prezintă un design floral supradimensionat. Designul va adăuga caracter sufrageriei dvs. și camerei copiilor și vă veți îndrăgosti de caracteristica ușor de întreținut a acestui covor.

Covor cu Model Geometric Capri

Pret 1.071 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Capri 32271/6374 este un covor de designer cu un stil nordic geometric. Acest model are un fundal bej care se potrivește bine cu interioarele moderne. Fabricat din polipropilenă, este robust, ușor de curățat și nu generează statică. Capri face parte din colecția Pret a Porter de la Sitap Carpet Couture Italia.

Covor Multifunctional Coco Hearts

Pret 101 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Un covor pentru fiecare camera din casa. Coco 'Cuori este un covor polivalent, ideal pentru a te insoti in orice moment al zilei. Fabricat din amestec de poliester si bumbac, poate fi spalat in masina de spalat rufe la 30 de grade. Ideal in bucatarie, intrare, spalatorie.

Dimensiuni:60X110 60X200

Covor Multifunctional Coco Farfalle

Pret 101 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Un covor pentru fiecare camera din casa. Coco 'Farfalle este un covor polivalent, ideal pentru a te insoti in orice moment al zilei. Fabricat din amestec de poliester si bumbac, poate fi spalat in masina de spalat rufe la 30 de grade. Ideal in bucatarie, intrare, spalatorie.

Dimensiuni:60X110 60X200

Covor Multifunctional Coco Thaiti

Pret 393 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Un covor pentru fiecare camera din casa. Coco 'Thaiti este un covor polivalent, ideal pentru a te insoti in orice moment al zilei. Fabricat din amestec de poliester si bumbac, poate fi spalat in masina de spalat rufe la 30 de grade. Ideal in bucatarie, intrare, spalatorie.

Dimensiuni:60X110 60X200

Covor Multifunctional Coco Ananas

Pret 393 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Un covor pentru fiecare camera din casa. Coco 'Ananas este un covor polivalent, ideal pentru a te insoti in orice moment al zilei. Fabricat din amestec de poliester si bumbac, poate fi spalat in masina de spalat rufe la 30 de grade. Ideal in bucatarie, intrare, spalatorie.

Dimensiuni :60X110 60X200

Covor Multifunctional Coco Pappagalli

Pret 393 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Un covor pentru fiecare camera din casa. Coco 'Pappagalli este un covor polivalent, ideal pentru a te insoti in orice moment al zilei. Fabricat din amestec de poliester si bumbac, poate fi spalat in masina de spalat rufe la 30 de grade. Ideal in bucatarie, intrare, spalatorie

Dimensiune:50X80

Covor Multifunctional Coco Flamingo

Pret 393 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Un covor pentru fiecare camera din casa. Coco 'Flamingo este un covor polivalent, ideal pentru a te insoti in orice moment al zilei. Fabricat din amestec de poliester si bumbac, poate fi spalat in masina de spalat rufe la 30 de grade. Ideal in bucatarie, intrare, spalatorie.

Dimensiuni:60X110 60X200

Covor Multifunctional Coco Flora

Pret 393 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Un covor pentru fiecare camera din casa. Coco 'Flora este un covor polivalent, ideal pentru a te insoti in orice moment al zilei. Fabricat din amestec de poliester si bumbac, poate fi spalat in masina de spalat rufe la 30 de grade. Ideal in bucatarie, intrare, spalatorie.

Dimensiune:50 x 80

Covoras Multifunctional Coco Bals

Pret 393 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Un covor pentru fiecare camera din casa. Coco 'Balls este un covor polivalent, ideal pentru a te insoti in orice moment al zilei. Fabricat din amestec de poliester si bumbac, poate fi spalat in masina de spalat rufe la 30 de grade. Ideal in bucatarie, intrare, spalatorie.

Covor Modern cu Efect Vintage Malizia

Pret 732 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Malizia 89641/5969 este un covor cu model geometric, cu un stil modern si elegant. Diverse nuanțe de gri, inclusiv griul porumbel, stabilesc paleta de culori pentru acest covor, făcându-l o potrivire perfectă atât pentru tonurile reci, cât și pentru cele calde. Designul sofisticat al liniei Malizia este accentuat de fibra de vascoza, care confera un luciu unic covorului.

Covor cu Model Geometric Malizia

Pret 2.785 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Malizia 89877/5250 se inspiră din tendința designului de tip fagure în design interior. Acest covor geometric se joacă cu o schemă delicată de culori, pentru un design dinamic care cu siguranță nu este mediu. Covorul creează accentul perfect într-un spațiu de locuit cu tonuri neutre datorită fibrei de viscoză, care conferă lumină și un efect tridimensional.

Covor Modern Aster

Pret 3.975 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Aster White face parte din colecția Sitap Carpet Couture Italia. Covor modern în stil shaggy. Covor tufted la mașină, realizat din fire subțiri de poliester care face grămada moale și luminos.

Covor Oriental Kashan

Pret 488 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Covor in stil oriental, cu gust rafinat si culori calde. Perfect cu mobilier clasic. Kashan este covorul potrivit pentru a da o nota de clasic in orice interior, de la biroul de la casa la dormitor, la living. De asemenea, dă caracter mobilierului modern și lăcuit pentru combinații neobișnuite de caracter.

Covor Oriental Kashan

Pret 488 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Covor in stil oriental, cu gust rafinat si culori calde. Perfect cu mobilier clasic. Kashan este covorul potrivit pentru a da o nota de clasic in orice interior, de la biroul de la casa la dormitor, la living. De asemenea, dă caracter mobilierului modern și lăcuit pentru combinații neobișnuite de caracter.

Covor in Stil Francez Jamal

Pret 2.297 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Covor în stil francez inspirat de minunatele modele Aubusson, foarte popular în Franța secolului al XVII-lea. Motivele florale și armoniile frunzelor fac din Jamal covorul potrivit pentru a da armonie și eleganță oricărui interior. Perfect cu mobilier clasic.

Covor in Stil Francez Jamal

Pret 2.297 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Covor în stil francez inspirat de minunatele modele Aubusson, foarte popular în Franța secolului al XVII-lea. Motivele florale și armoniile frunzelor fac din Jamal covorul potrivit pentru a da armonie și eleganță oricărui interior. Perfect cu mobilier clasic

Covor in Stil Francez Jamal

Pret 2.297 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Covor în stil francez inspirat de minunatele modele Aubusson, foarte popular în Franța secolului al XVII-lea. Motivele florale și armoniile frunzelor fac din Jamal covorul potrivit pentru a da armonie și eleganță oricărui interior. Perfect cu mobilier clasic.

Covor in Stil Francez Jamal

Pret 2.297 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Covor în stil francez inspirat de minunatele modele Aubusson, foarte popular în Franța secolului al XVII-lea. Motivele florale și armoniile frunzelor fac din Jamal covorul potrivit pentru a da armonie și eleganță oricărui interior. Perfect cu mobilier clasic.

Covor Oriental Shiraz

Pret 1.125 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Covor în stil oriental, ideal pentru o notă clasică în orice mediu acasă. Nuanțele lui Shiraz sunt perfecte în combinație cu mobilierul lăcuit. O soluție passepartout, care nu se demodează niciodată.

Covor de Exterior Geometric Zoe

Pret 589 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Un covor de exterior lavabil de la Sitap Carpet Couture Italia, Zoe 6985/E515 este o combinație perfectă de frumusețe și funcționalitate, un accesoriu de mobilier ideal pentru interiorul și exteriorul casei tale. Zoe rezistă tuturor agenților atmosferici precum lumina soarelui, vântul și ploaia și este detaliul perfect pentru a adăuga caracter grădinii sau terasei tale. Un covor modern de exterior cu un model geometric în două culori. Decorează elegant și sporește valoarea fiecărei locuințe și se poate adapta oricărui spațiu, datorită gamei sale largi de dimensiuni.

Covor cu Tesatura Plata Zoe

Pret 589 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Colecția Zoe de la Sitap Carpet Couture Italia are o caracteristică foarte specială: modele clasice combinate cu țesături și culori moderne. Zoe 9082/E512 are un model arabesc și tonuri neutre. Este un covor de exterior, ideal pentru a rezista tuturor conditiilor meteorologice precum lumina soarelui, vant si ploaie.

Covor in Stil Contemporan Laguna

Pret 1.029 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Laguna 63395/7656 este un covor modern cu un design elegant, atrăgător. Nuanțele abstracte de culoare amintesc de tonuri de maro, verde și gri-albastru, pentru un covor potrivit pentru diferite stiluri și zone de locuit. Construcția covorului Laguna folosește fibre robuste de polipropilenă care fac ca produsul să fie foarte fiabil și de lungă durată.

Covor Modern Laguna

Pret 1.029 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Laguna 63494/6676 este o mașină de covoare țesută din polipropilenă HEAT-SET 100%, un material robust și practic. Acest covor se inspiră din venaturile marmurei, accentuând diferitele nuanțe de culoare într-un mod foarte realist și extrem de decorativ.

Covor Modern Jungle 160

Pret 684 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Jungle este un covor de iută țesut manual 100% natural, versatil și potrivit pentru diferite interioare. Ideal pentru stilurile junglei, ofera contrast spatiilor minimale si moderne. Datorita formei sale rotunde, poate fi amplasat oriunde in interiorul dumneavoastra

Dimensiunea:160 round 

Covor in Stil Francez Jamal

Pret 2.297 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Covor în stil francez inspirat de minunatele modele Aubusson, foarte popular în Franța secolului al XVII-lea. Motivele florale și armoniile frunzelor fac din Jamal covorul potrivit pentru a da armonie și eleganță oricărui interior. Perfect cu mobilier clasic.

Covor Shabby Chic Brighton

Pret 928 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Un covor modern cu un model în dungi gri ton pe ton, un design simplu care îl face perfect în exteriorul și în interiorul casei tale, inclusiv în camera de zi. Covoarele de exterior de la Sitap Carpet Couture Italia sunt realizate 100% din polipropilena si sunt ideale pentru a rezista agentilor atmosferici precum lumina soarelui, vantul si ploaia.

Covor in Stil Abstract Malizia

Pret 732 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Schema de culori neutre, începând de la gri până la verde aqua, face ca acest covor modern să fie ideal într-o cameră de zi în stil modern, precum și în dormitor. Perfect pentru orice spațiu de locuit, Malizia 89699/5969 oferă un design captivant cu o notă de animal print. Datorită fibrei de viscoză, covorul adaugă lumină casei tale, fiind în același timp practic și ușor de intretinut.

Covor Modern Contemporan Capri

Pret 1.071 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Capri 32865/2595 este un covor de artă modernă care arată exact ca o pânză pictată într-o paletă de culori gri, fildeș și negru. Face parte din colecția Sitap Pret à Porter. Fabricat din lână sintetică, este ușor de curățat, robust și moale.

Covor Mozaic Bej cu Accente Etnice Capri

Pret 1.071 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Capri 32294/6525 este un covor bej cu patchwork în stil etnic, care se îmbină bine cu casele în stil modern. Acest model de covor face parte din colectia Pret a Porter de la Sitap Carpet Couture Italia. Capri este un covor modern realizat din lână sintetică, ceea ce îl face robust și ușor de curățat.

Covor Modern Contemporan Capri

Pret 1.071 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Capri este o linie de covoare moderne în multe stiluri; acesta oferă un aspect contemporan. Capri 32416/2268 este realizat din lână sintetică, ale cărei proprietăți fac covorul robust, ușor de curățat și reciclabil. Culoarea dominantă, gri și diferitele culori de accent fac ca acest covor să fie perfect pentru casa ta.

Covor Modern Efect Vintage Capri

Pret 1.071 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Covor modern cu aspect decolorat, parte a colecției Pret a Porter de la Sitap Carpet Couture Italia. Covorul Capri 32926/6364 are un design abstract decolorat, care variază în culoare de la portocaliu la albastru închis. Arată ca un film cu o tentă galbenă și este perfect pentru orice spațiu de locuit

Covor Modern Efect Vintage Capri

Pret 1.071 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Covor modern cu aspect decolorat, parte a colecției Pret a Porter de la Sitap Carpet Couture Italia. Acest covor cu design abstract subtil prezintă un fundal bej cu accente de culoare negru și albastru închis. Capri 32926/6374 este alegerea perfectă pentru multe camere din casă.

Covor Modern Abstract Capri

Pret 1.071 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Covorul modern Capri 32114/6314 este un covor de designer cu un fundal bej și un design distinctiv în nuanțe de portocaliu și negru, creând un efect vintage care funcționează bine în orice interior. Capri este fabricat din polipropilenă, pentru un covor robust și ușor de curățat.

Covor Modern Abstract Capri

Pret 1.071 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Capri 32114/6354 este un covor de designer cu un fundal bej și un design distinctiv în nuanțe de albastru închis și negru, creând un efect vintage care funcționează bine în orice interior. Covoarele moderne Capri sunt fabricate din polipropilenă, ale cărei proprietăți fac ca covorul să fie robust și ușor de curățat.

Covor cu Model Geometric Capri

Pret 1.071 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Capri 32910/6344 este un covor modern, cu un design geometric în culori moi și pastelate. Utilizarea diferitelor culori aduce un efect tridimensional stilului geometric din acest model de covor. Capri 32910/6344 este la modă și foarte modern și elegant.

Covor Model Geometric Capri

Pret 1.071 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Capri este un covor de sufragerie lavabil în stil geometric. Culorile moi din Capri 32820/6314 îl fac potrivit pentru orice interior. Face parte din colectia Pret a Porter de la Sitap Carpet Couture Italia. Este fabricat din polipropilenă termofixată, cunoscută și sub numele de lână sintetică, ceea ce face ca covorul să fie foarte robust și ușor de curățat. În plus, materialul este reciclabil.

Covor Modern Efect Vintage Capri

Pret 1.071 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

În colecția de covoare moderne, Capri 32778/7268 se remarcă prin bogăția sa de influențe etnice și atracția vintage. Perfect pentru multe camere din casă, este fabricat din polipropilenă HEAT-SET pentru o întreținere ușoară garantată.

Covor Stil Oriental Kashan

Pret 881 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Covor in stil oriental, cu gust rafinat si culori calde. Perfect cu mobilier clasic. Kashan este covorul potrivit pentru a da o nota de clasic in orice interior, de la biroul de casa la dormitor, la living. De asemenea, dă caracter mobilierului modern și lăcuit pentru combinații neobișnuite de caracter.

Covor Uni Queen Antracite

Pret 881 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Potrivit pentru casele cu copii și animale de companie, Queen este un covor din colecția Sitap My Style Pret a Porter. Un covor hipoalergenic, ușor de curățat, realizat din microfibră moale, covorul oferă o mare versatilitate, integrându-se bine în orice interior. Versiunea gri antracit face cu siguranță acest covor modern un plus excelent pentru un interior în stil industrial cu accent din lemn și metal.

Dimensiune:150 cm

Covor Modern cu Efect Vintage Florian

Pret 922 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Florian 561W este un covor modern țesut la mașină din polipropilenă frizată. Doar un ochi cu discernământ va observa designul ecru ton pe ton de picior de poulă. De fapt, la prima vedere, arată ca un covor de culoare uni. Florian este nepretențios și elegant în același timp, îmbinându-se bine cu orice decor.

Dimensiune: 160 x 235

Covor Modern Rotund Deco

Pret 1.006 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Covorul rotund modern Deco 194X / Q03 este un nou model 2021 parte a colecției Pret a Porter My Style. Bazat pe o lucrare de artă originală Paola Manuelli, o artistă milaneză, covorul Deco face parte și din proiectul Officina del Design Sitap Carpet Couture Italia. Textura mată, se potrivește perfect oricărui spațiu interior, oferind o răsucire și caracter alternativ. Fața Medusei pe fond roșu ne readuce la mitologie.

Dimensiune :160 cm 

Covor Rotund Modern Deco

Pret 1.006 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Covorul Mordern Deco 57X / Q03 combină figura mitologică Medusa cu arta suprarealistă Paola Manuelli. Covor de formă rotundă și culori calde, dedicat celor cărora le place să îndrăznească cu o notă eclectică. Nou Pret a Porter 2021 și parte a proiectului Officina del Design Sitap Carpet Couture Italia, covorul Deco 57X/Q03 este covorul potrivit pentru  toate sezanele .

Dimensiunea :160 cm

Covor in Stil Francez Antares

Pret 1.517 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Covor în stil francez inspirat de minunatele modele Aubusson, foarte popular în Franța secolului al XVII-lea. Motivele florale și armoniile frunzelor fac din Antares covorul potrivit pentru a da armonie și eleganță oricărui interior. Perfect cu mobilier clasic.

Covor in Stil Francez Antares

Pret 1.517 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Covor în stil francez inspirat de minunatele modele Aubusson, foarte popular în Franța secolului al XVII-lea. Motivele florale și armoniile frunzelor fac din Antares covorul potrivit pentru a da armonie și eleganță oricărui interior. Perfect cu mobilier clasic

Covor in Stil Francez Antares

Pret 1.517 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Covor în stil francez inspirat de minunatele modele Aubusson, foarte popular în Franța secolului al XVII-lea. Motivele florale și armoniile frunzelor fac din Antares covorul potrivit pentru a da armonie și eleganță oricărui interior. Perfect cu mobilier clasic.

Covor in Stil Francez Antares

Pret 1.517 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Covor în stil francez inspirat de minunatele modele Aubusson, foarte popular în Franța secolului al XVII-lea. Motivele florale și armoniile frunzelor fac din Antares covorul potrivit pentru a da armonie și eleganță oricărui interior. Perfect cu mobilier clasic.

Covor in Stil Francez Antares

Pret 1.517 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Covor în stil francez inspirat de minunatele modele Aubusson, foarte popular în Franța secolului al XVII-lea. Motivele florale și armoniile frunzelor fac din Antares covorul potrivit pentru a da armonie și eleganță oricărui interior. Perfect cu mobilier clasic.

Covor in Stil Francez Antares

Pret 1.517 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Covor în stil francez inspirat de minunatele modele Aubusson, foarte popular în Franța secolului al XVII-lea. Motivele florale și armoniile frunzelor fac din Antares covorul potrivit pentru a da armonie și eleganță oricărui interior. Perfect cu mobilier clasic.

Covor in Stil Francez Antares

Pret 1.517 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Covor în stil francez inspirat de minunatele modele Aubusson, foarte popular în Franța secolului al XVII-lea. Motivele florale și armoniile frunzelor fac din Antares covorul potrivit pentru a da armonie și eleganță oricărui interior. Perfect cu mobilier clasic.

Covor Modern din Dantela Genova

Pret 1.541 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Genova 38036/6535/90 este un covor modern de designer țesut la mașină. Motivul asemănător dantelă maro închis pe suprafețe de viscoză strălucitoare și irizate de la baza de chenille bej mat pentru a crea un aspect tridimensional și un efect mat&strălucitor, datorită diferitelor materiale. Covoarele Genova sunt țesute la mașină și, din acest motiv, nu sunt disponibile în dimensiuni personalizate.

Material

vascoza 80% - fibra acrilica 20%

Greutate

1850 gr/mp mt

Culoare

Maro

Covor cu Design Abstract Genova

Pret 1.541 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Genova 38243/2525/90 este un covor modern bej țesut la mașină. Designul, ridicat deasupra bazei de chenille uni, este format dintr-o serie de forme abstracte umbrite. Diversele gradații de culoare din grămadă, trecând de la alb la bej la nisip la gri porumbel, sporesc efectul irizat și evolutiv, făcând din acest covor o adevărată operă de artă în mișcare.

Covor cu Design Abstract Genova

Pret 1.541 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Genova 38243/3535/30 este un covor modern țesut la mașină. Designul, înălțat deasupra bazei de chenilie neagră uni, este format dintr-o serie de forme abstracte umbrite. Diferitele gradații de culoare din grămadă, trecând de la alb la gri deschis la gri închis la antracit, sporesc efectul irizant și evolutiv, făcând din acest covor o adevărată operă de artă în mișcare. 

Material

vascoza 80% - fibra acrilica 20%

Greutate

1850 gr/mp mt

Covor in Stil Contemporan Genova

Pret 1.541 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Genova 38243/8585/52 este un covor de designer țesut la mașină. Designul, înălțat deasupra bazei de chenille de culoare albastru cobalt uni, este format dintr-o serie de forme abstracte umbrite. Diferitele gradații de culoare din grămadă, trecând de la alb la albastru pudră, la albastru deschis la albastru noapte, sporesc efectul irizat și evolutiv. 

Mediu Inconjurator

Viaţă

Culoare

Albastru

Material

vascoza 80% - fibra acrilica 20%

Greutate

1850 gr/mp mt

Proveniență

BELGIA

Model

GENOVA

Formă

DREPTUNGHIULAR

Model

ABSTRAC

Covor Modern in Stil Contemporan Genova

Pret 1.077 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Spre deosebire de alte covoare de designer Genova, modelul 38375/5555/50 lasa putin loc cheniliei si ofera vascozei cea mai mare parte a suprafetei sale. Acest covor țesut la mașină, de fapt, arată ca o reproducere a unei pietre străvechi inscripționate cu alfabetul runic. Culorile sunt subtile și amintesc de suprafața de stâncă a unui munte. Simplu și elegant.

Dimensiune:135 x 195

Covor Modern Shabby Genova

Pret 1.541 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Genova 38277/6555/90 este un covor modern original, cu un fundal bej plin de forme pătrate de damasc de diferite dimensiuni și culori. Covorul întruchipează o eleganță shabby, perfectă pentru interioare elegante și cochete. Diferitele materiale amplifică efectul tridimensional: viscoza în relief este moale și irizată, în timp ce baza de chenilie este mai mult opac.

Covor Modern cu Model Geometric Genova

Pret 1.541 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Covor cu model geometric, cu un design modern, atrăgător, Genova 38483/6898/91 prezintă o bază gri deschis accentuată de triunghiuri și dreptunghiuri în diferite nuanțe de roz și gri. Efectul este dinamic și tineresc. Genova este ideală pentru cei care preferă covoarele mici, dar nu vor face compromisuri cu moliciune.

Covor Geometric Genova

Pret 1.077 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Covor geometric, Genova 38483/6999/91 este cel mai bun covor modern pentru acasă. Nuanțele reci de gri/albastru se întâlnesc cu un micro model zgârietor. Aranjați-l ca bază pentru zona canapelei. 

Dimensiune:135 x 195 

Covor in Stil Oriental Shiraz

Pret 1.125 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Covor în stil oriental, ideal pentru o notă clasică în orice mediu acasă. Nuanțele închise de gri verde sunt perfecte în combinație cu mobilierul lăcuit. O soluție passepartout, care nu se demodează niciodată.

Dimensiuni:133 x 195

Covor Modern Jasmine

Pret 1.172 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Jasmine 524/B01S este o piesă atemporală din colecția de covoare uni, realizate din 50% poliester și 50% polipropilenă. Este fabricat din fibre artificiale care îl fac rezistent la uzură și rezistent la căldură. Teancul creează un joc frumos de lumină: covorul va arăta mai deschis sau mai întunecat, în funcție de perspectiva ta. În acest covor modern, culoarea uni este presărată cu puncte de lumină minuscule și strălucitoare care adaugă dinamism, rupând monotonia culorii.

Covor Stil Oriental Kashan

Pret 881 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Covor in stil oriental, cu gust rafinat si culori calde. Perfect cu mobilier clasic. Kashan este covorul potrivit pentru a da o nota de clasic in orice interior, de la biroul de casa la dormitor, la living. De asemenea, dă caracter mobilierului modern și lăcuit pentru combinații neobișnuite de caracter.

Covor Modern Efect Retro

Pret 1.761 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Malizia 89756/6220 ia naștere din combinația de culori și materiale la modă cu un motiv geometric atemporal. Culorile alternative de gri, argintiu și auriu descompun și luminează designul geometric proeminent, creând un efect contemporan în acest covor de designer, care este perfect pentru spațiul dvs. de locuit. Bijuteria coroanei din acest covor este fibra de vascoza, care injecteaza lumina si caracter.

Covor Modern Efect Vitage Malizia

Pret 1.297 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Cu forme clasice si sinuoase, Malizia 89303/5939 reinterpreteaza motivul damasc, pentru un covor modern si elegant. Tonurile umbrite de gri porumbel neutre întrerup baza de damasc și reînnoiesc complet ținuta. Vâscoza folosită la construcția covorului oferă jocuri de lumină care prezintă diferite nuanțe, în funcție de locul în care se privește covorul.

Covor Modern Efect Vintage Malizia

Pret 1.761 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Malizia 89893/5290 este un covor modern care interpreteaza efectul de marmura - intalnit acum nu doar in mobilier, ci si in tapet si tratamente pentru ferestre - intr-un stil elegant si minimal. Perfect pentru spațiile de locuit cu tonuri neutre, oferă o notă de designer și lumină casei tale.

Covor Modern in Stil Contemporan Malizia

Pret 1.761 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Cu un design modern și contemporan, Malizia 89874/6260 este un covor de artă care se inspiră din arta expresionistă și din picturile lui Jackson Pollock. Pete de culoare, stropi și lovituri de pensulă: covorul devine o adevărată pictură și ocupă centrul atenției în camera ta de zi. Datorită fibrei de viscoză folosită în construcție, covorul dezvăluie culori mai îndrăznețe și un plus de strălucire, în funcție de cum îl lovește lumina.

Covor cu Efect Vintage Malizia

Pret 1.761 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Forme geometrice care se intersectează și nuanțe subtile dau naștere Malizia 89876/6220. Acest covor modern combină cercuri și culori vibrante pentru a crea un aspect contemporan și modern. Covorul creează accentul perfect într-un spațiu de locuit cu tonuri neutre datorită fibrei de viscoză, care conferă lumină și un efect tridimensional.

Covor Retro Malizia

Pret 1.761 lei
Disponibilitate: Stoc Epuizat

Covor de design, Malizia 89911/6254 dă valoare zonei de zi și de dormit datorită atingerii sale contemporane. Nuanțele sale de gri prăfuit îmbunătățesc cu personalitate mobilierul modern și alb-negru. Firele de viscoză strălucitoare sunt perfecte pentru a evidenția efectul său 3D la modă.