Set Decantor si 6 Pahare WHISKY cristal Bohemia, Safari
  • La reducere!
  • -20%

De ce ai alege sa bei whisky dintr-un pahar din cristal de Bohemia? Poate din acelasi motiv pentru care si bautura o alegi cu un ochi critic. Si la cristalul de Bohemia, ca si la whisky, detaliile fac diferenta. Culoarea te ajuta sa deosebesti cristalul de sticla obisnuita. Si ia aminte: cristalul de Bohemia nu este nici galbui, nici verzui, ci perfect transparent. Doar asa claritatea este la cel mai inalt nivel. Iar in cazul cristalului de Bohemia, omogenitatea interioara a compozitului isi spune cuvantul.

Iar pentru ca whisky nu se bea cu taraita, iti recomandam pahare din cristal pentru whisky de capacitate mare cum sunt paharele din cristal pentru whisky de 250 ml din setul Safari, capacitate armonios proportionata intr-un pahar cu inaltimea de 9 centimetri. In plus, in paharele din cristal de Bohemia pentru whisky e mai usor de turnat bautura gratie gurii late de 8.5 cm. Si sticla la fel. Armonizata nu doar ca design cu paharele, ci si din punct de vedere al capacitatii cu sticlele originale, sticla Safari poate pastra in interiorul sau 800 ml de tarie fina si parfumata.

Si nu vorbim de un pahar doar cuprinzator, ci si stralucitor. Cristalul de Bohemia se lauda cu cea mai intensa refractie a luminii. Cu cat fatetele sunt finisate mai atent, cu atat cristalul straluceste mai tare. Insa meritele ii revin si compozitiei. Desi are la baza tot siliciul, ca si sticla, cristalul contine oxid de plumb care ii confera mai multa flexibilitate in prelucrare. Doar multumita acestei proprietati s-au putut obtine modelele spectaculoase care au consacrat brandul originar din Cehia.

Iar cum aceste pahare de cristal pentru whisky si sticla sunt memorabile, sunt cadoul ideal pentru o ocazie la fel de importanta. Fie ca le oferiti cadou de nunta pentru miri sau nasi, cadou de casa noua sau cadou pentru o zi de nastere, un set pahare de whisky din cristal Bohemia cu sticla le va reaminti mereu de gestul tau atent.  

Setul cu sticla si pahare pentru whisky din cristal de Bohemia este un cadou versatil care poate fi daruit atat unui barbat cat si unui cuplu cadou de Craciun sau cadou de Paste. De ce? Pentru ca vorbim de un cristal de exceptie, un cristal cu traditie si standarde de calitate atat de cunoscute la nivel international, incat atunci cand spui cristal de Bohemia, spui valoare. E interesant de stiut ca de cand a fost descoperit, in anii 1600,  tehnica de prelucrare nu s-a schimbat, in schimb s-a tot perfectionat. Astfel maestrii sticlari si-au desavarsit arta lasandu-ne o mostenire care acum desemneaza notiunea de lux si eleganta in materie de pahare. 

safariset7p
9 Produse

16 alte produse in aceeasi categorie:

Browse the collection of our category products.