De ce sa i-o cumperi? Pentru ca il va servi in doua moduri, prin functionalitate, dar si ca decoratiune. Cu un design de castel, la propriu, scrumiera eleganta are turnulete, exact ca un castel si inflorituri care plaseaza si mai mult produsul in epoca printilor si a printeselor. Iar la peisaj contribuie si vaporul schitat in centru, dar si figura luptatorului.

Usor de asezat pe orice masuta, scrumiera haioasa de 16x14cm va fi motiv de mandrie pentru orice pasionat de tigarete sau trabucuri. Conceputa pentru uz in societate, scrumiera din bronz este prevazuta cu doua margini pentru asezat tigareta, ca sa nu fumeze de unul singur.

Nu trebuie sa-ti faci griji ca s-ar putea indoi. Si nici ca in timp isi va schimba culoarea. Lucrata 100% din bronz tratat cu substante speciale, scrumiera handmade poate fi folosit ani de-a randul si chiar lasata mostenire.

Un cadou practic, dar si stilat, scrumiera din bronz este un produs garantat de Virtus Bronze, compania spaniola renumita la nivel international pentru accesorii decorative si practice lucrate manual din bronz in stilul regelui Ludovic al XV caracterizat de forme si motive romantice, senzuale, cu inspiratii puternice din stilul Rococo.

1183
4 Produse

16 alte produse in aceeasi categorie:

Browse the collection of our category products.